Tuesday, July 24, 2012

Showcase T.R.I.A.D di KLAHAD 15 APRIL 2012


Minggu lepas tengok KOTAK, minggu ni pulak tengok rakaman showcase band T.R.I.A.D . Kumpulan yang di asaskan oleh Ahmad Dhani pada tahun 2010 .
Pic: Dapat bergambar ekslusif dengan T.R.I.A.D...thanks mas Dhani!! 


Adi memang peminat tegar Ahmad Dhani sejak tahun 1990an lagi ...time tu tak ramai yang kenal Dewa19 atau Ahmad Dhani itu sendiri. Hahaha....Alhamdulillah sampai sekarang masih berkesempatan bertemu dengan Ahmad Dhani dan menikmati lagu lagu ciptaannya !


Oh yer T.R.I.A.D ada mengeluarkan album terbaru yang bertajuk ISTIMEWA ...lagu lagu dalam T.R.I.A.D ni banyak lagu yang emo, tapi emo yang sedap!! Tak caya?..korang dengarlah sendiri lagu ISTIMEWA kat bawah ni....:)Ada lagi satu lagu yang best iaitu RATU DI HATI KU....Ahmad Dhani bawak awek awek/ artis Indonesia yang cun melecun dalam video clip kat bawah ni...termasuklah Mulan Jameela...:)
Dalam showcase ni, Ahamad Dhani ada menyanyikan lagu lagu dari pada album pertama T.R.I.A.D sebelum ni dan album ISTIMEWA serta lagu lagu daripada album Dewa19 dan The ROCK! Memang rugi pada sesiapa yang tak datang menyaksikan showcase T.R.I.A.D hari tu kat Dewan Seri Putra Bukit Jalil!! Sama samalah kita tunggu tayangan showcase ini di Astro Ria nanti :)