Tuesday, November 13, 2007

Ganti Yasmin Hani di Muzik@Ria...

Pic: Sorry Hani! Ku rampas studio mu! Hahaha

Ahad 28 Okt 2007

pagi ni Adi kat kampung, sebab takde benda sangat weekend ni, pastu sebelah petang Adi balik Kl dan terus kerja untuk Fulus Mania..Tgh nak mekap sekali producer utk Muzik@Ria..minta Adi standby juga untuk Muzik @Ria, sebabnya katanya mata Hani kena ketumbit..yup kesian dia..katanya 1st time baru kena..samalah ngan Adi beberapa bulan yg lepas kena gak ketumbit ni..hehhee..

So 1st buat Muzik@Ria memang sesuatu yang Adi tunggu, bukan sebab apa..cuma nak cari pengalaman jer. Lagi pun last sekali Adi datang ke Muzik@Ria ni..adalah pada tahun 2003! masa Adi lepas keluar dari AF...hahaha..lama giler kan..dan 2007 ni baru lah muncul..tapi bukan as an artist ..tapai sebagai pengacara...hahaha..Hijack studio Yasmina Hani..

Kalau kat Fulus Mania Adi boleh rilek sikit..maklum lah dah beratus ratus episod buat..tapi utk Muzik@Ria ni memang lain sikit lah cara kerja nya..sebab menggunakan 3 kamera dan juga ada floor manager..cuma yang mungkin agak susah ialah Adi sebenarnya dah lama tak tengok Muzik@ Ria..jadi agak macam blur sikit la dengn flow M@R..dan kalau nak tahu sebelum ni belum ada pengacara lelaki yang mengendalikan Muzik@Ria.

Lepas jer tamat Fulus Mania jam 830mlm, ADi pergi ke Kafe dulu sebab kelaparan..yer la bercakap pun kena pakai energy tau..lepas tu salin baju untuk M@Ria lak..heheh..kenalah tukar baju..takkan nak pakai baju yg sama ngan FM lakkk ..mana sesuai..lepas tu terus keudara utk M@Ria


M@Ria keudara setiap Ahad mulai jam 10mlm selama sejam secara langsung di Astro Ria.

Hahaha..kalut jugak di buatnya pada awal-awal..memang Adi akui ada beberapa kelemahan berlaku, 1st time..

Tapi nasib baiklah ada Anuar Zain sebagai tetamu undangan..haha..relaks sikit sebab Adi pun dah biasa kerja ngan Anuar masa interview kat Xfresh FM..sebelum ini.



Pics: Muka Adi kepenatan bercakap selama 2 jam LIVE di Astro Ria..Anuar Zain maintain la..huhuhu

Tapi apa-apa pun thanks kat tenaga produksi M@Ria yang memberi peluang kepada Adi untuk mengacarakan M@R temoh hari...satu pengalaman yang cukup manis bagi Adi. Thanks!

1 comment:

Yasmin 28 Prescription Medication said...

My name is Tina Cott and i would like to show you my personal experience with Yasmin 28.

I am 28 years old. Have been on Yasmin 28 for 4 years now. I am no longer going to be taking any hormones. this is the worst thing you can do. unfortunately, it's the easiest birth control but it's not worth the pain i've been through. and what's the point of it, by making you abstain? i hardly ever wanted sex anymore. i wish i could get those 4 years back.

I have experienced some of these side effects -
loss of sex drive, severe mood swings.

I hope this information will be useful to others,
Tina Cott