Tuesday, November 13, 2007

KARAOKE bersama pendengar - pendengar XFRESH FM


Ahad 4 Nov 2007

Semalam dari PD setelah menhadiri majlis Hari Jadi boss Adi (Jakeman)..terus balik ke kampung sebab nak makan malam dengan parent kat kampung yang sambut hari jadi gak..hehehe..sampai sampai kat Tg Karang dalam pukul 830..memang chnatek la..diarang pun baru tgh makan malam..langkah kanan la..

So tgh hari ni Ahad, Adi dah balik ke KL..sebab ada majlis karaoke bersama pendengar Xfresh yang dah merancang lama majlis ni..Burn ada,..dan semestinya kawan2 Xfresh la..huhuhu


Pic: Gambar ni macam satu keluarga kucing la..hahaha



Pic: Ni yang malas nak ajak Burn ni..bergambar pun masih nak pegang mic..aduss..


Majlis karaoke ni di buat di Red Box Sogo! hahaha..thanks la kat korang yang buat majlis ni..Tapi Adi takleh la nyanyi sangat sebab ptg karang kena buat Fulus Mania..so simpan suara sikit maa..Adi sampai dalam pukul 4 ptg dan sesi karaoke tamat jam 5 ptg..terus Adi bergegas balik ke ASTRO. Terima kasih daun keladi..lain kali kita karaoke lagi!!!!

1 comment:

Dunja said...

Good for people to know.