Tuesday, January 1, 2008

SELAMAT TAHUN BARU 2008

ISNIN 1 JAN 2008

Alamak dah tahun 2008 dah..hahaha....selamat tahunbaru 2008la kat semua..macam biasa tahun ni sambut ney year ngan kerja kat konti la..dah biasa dah...tapi tahun ni lain sikit..biasanya habis kerja Adi balik rumah.tapi kali ni sebab ada Olie dan Rex Muzdek yg kerja malam..so kitarang decide nak keluar enjoy lepas kerja....

Pic: Macam Sarkis laaa..

Kebetulan pulak ada Xfreshers yang ajak keluar ..apa lagi kitarang pun jumpa la kat Hartamas Square...dalam kul 1230 pagi juga la kitarang jumpa..tengok tengok bila sampai dah macam sarkis la pulak..dengan belon dan lampu lip lap memasing..hahahhaa..ada Rio, Zirah,Zareena , Elida , Kimie dan juga Wawan...hhuhuhu..yang lain nak join tapi takleh..sebab mak marah..heheheh

Pic: Mangsa fesyen di tahun baru...hahaha..

Pic: Pagi buta di Hartamas 2008

Pic: Pemenang pakaian paling Sarkis...hehehe...Adi dan Kimie..hahahaha

Hahaha....ada la pulak sorang mamat ni baik hati sebab buatkan kitarang belon2 ni..hahaha...Selamat Tahun Baru 2008 untuk semua!!

5 comments:

SaLLY said...

Happy New Year to Me..hikhik...
n to my Kapten!!!

sampai hati you..uwaaaa....nampaknye i sambut new year kt umah dgn mengira bintang2 dilangit lor..huhhuhu..

zareena said...

hahahha..
tatahan la tgk pic2 neh..
semua mcm sarkas... hahahhaa..

aisehh... naper kak sally mesti komen dulu??? haaha...

happy new year to kapten chubby.. kah kah...
semoga cepat kawen.. nk basuh pinggan neh.. =p

ADIFASHLA said...

Haa?..am i Chubby now?..nooo..tidakkkk!!

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

slamat tahun baru abg adi...
so ape azam tahun baru???
ngee... o_O

efa said...

wahh..terlbih sudah celebrate mcm best jer..nie msti clebrate abis-abisan