Saturday, February 14, 2009

Setahun di ERA FM


KHAMIS 12 FEB 2009

Setahun dah berlalu, cepat sekali rasanya...yup..hari ni genap setahun kat ERA , rasa macam baru semalam pindah dari Xfresh FM. Sejujurnya banyak benda nak kena buat untuk mengukuhkan karier kat Era ni, sepanjang menjaga slot Pagi Era sebelum ini, memang agak rasa happy, tertekan,gundah gulana...semuanya ada... memandangkan bergabung dengan senior di Era. Bila terlalu banyak "kepala" dan "mulut" susah nak menentukan atau melakukan apa yang terbaik untuk diri sendiri...asyik kena ikut "kepala" orang saja...

Alhamdulillah semua tu kini dah berlalu, sekarang dah rasa enjoy bekerja kat ERA. Walau pun kini kerja makin bertambah , sekurang kurangnya ..happy dan takde tekanan masa buat kerja..mesti korang pernah merasi betapa susahnya kalau terpaksa ikut "kepala" orang lain jer...hahaha...

Terima kasih kepada korang yang sudi mendengar dan menyokong Adi selalu...:D
Moga tahun baru ini dan tahun kedua di Era ini akan lebih bermakna dan Era semakin berjaya!! AMIN!!!

6 comments:

CZUKA said...

Adi....wish you all the best..semoga ape yg dihajati akan tercapai... berkerja lah dengan hati yang ikhlas...InsyaAllah semua akan dipermudahkan oleh Nya

cekkeya said...

hope adi enjoy2 selalu n sukses2 selalu eh...amin

faRah said...

semoga abg adi akan terus sukses bersame era selamanye....amin....

edzlin007 said...

salam. abg adi, saya doakan abg adi lebih berjaya dlm kerjaya mu...amin...

Ajami Hashim said...

tahniah bro :-)

honeydontspeak said...

bang bang!!
a year?that fast???
ape2 pun..all the best to u!
=)