Sunday, December 20, 2009

Kembali



Isnin 21 Dec 2009

Assalamualaikum...

Dah 2 minggu menyepi..bukan apa..cuma habiskan cuti yang banyak tak diambil lagi....boss pun suruh ambik 2 minggu la..okla ...tu pun masih berbaki lagi..tapi takpe..boleh carry forward cuti yang ada untuk tahun depan ..harap harap boleh ambil la....

So sepanjang Adi cuti 2 minggu ni kebanyakkan masa Adi berada di rumah baru kat Puchong..mengemas apa yang patut...cthnya seperti lap lantai berkali kali...bersihkan cermin..bla..bla..bla....hahaha...

InsyaAllah dalam minggu ni atau minggu depan Adi akan berpindah ke rumah baru ni...biasala bila dapat benda baru ..maka rasanya amat teruja sangat sangat ...hahaha...so far ni Adi buat sikit sikit la..tak mampu nak buat semua sekali gus...hahaha...


Dulu tak pandai baca majalah majalah interior ni...but now rasanya majalah interior design lebih banyak dari majalah kereta yang ada dalam simpanan Adi..hahaha....nak jadi Eric Leong!!!..Surprise! Surprise! Surprise!!!!....

Oklah nanti Adi sambung ..citer lagi yer....

9 comments:

Shahrul Shaharuddin said...

salam Di,

cantik umah baru bro! area mane nie ye..

** SaLLy ** said...

huuuaaaaaaa smp hati kapten ku....napa tk panggil kiteorg utk sapu dan lap lantaiii tue...hukhuk..."smp hati dikau memungkiri janji masammu" huhu...
pas ni jgn lupeeee jmpt n bg kiteorg cuci pinggan plak eh...la`la`la`la`....

pinatbate said...

uhuhuhu..lantai memancar-mancar kilatnya...bilalah nak jemput kami datang ni..;P

ADIFASHLA said...

Salam..area Puchong Shahrul...Mrs Pinatbate...lantai jer kilat....masih kosong lagi..hahaha...just penuhkan my room dulu...hahaha

Gossip Girl said...

wahhh hebatnyer my kapten~!!!!
bila nak diisikan ni?
ekekekkee

*ayu the sun* said...

bestnya!!!!! ade rumah baru..
burn pun rumah baru otw gak kan?
huhuhu.. nak kumpul duit nak beli rumah gak la...

chaiyok adi!

edzlin007 said...

waahh akhirnya pindah rumah baru... mintalah khidmat nasihat mr eric tu..

dilaOHdila said...

wah..
gedeney Umah ki ady....
gayyah tenan ki

Rusma Gadis Ungu said...

HAI ABG ADI!!
Wah!!!!cantiknyer umah Abg Adi nie....kat area Puchong yek!hm....tahniahler akhirnyer siap gak umah Abg Adi tu kan!biler nak pindah? kalu nak mintak tlg angkat 2 barang tue roger2 jerk kite nie.....Insyaallah kite mesti tlg nyer!(kalaulah!tapi bukan tlg tgk tau!!hahahaha....!!!)