Friday, December 30, 2011

Konsert Jelajah Desa DigiLive Di Tanjung Karang.Pic: Me with Zizan

SABTU 10 DEC 2011


Kali twerakhir Adi berdiri dan menyanyi di Dewan Dato Hormat , Tg Karang ini ialah pada tahun 1984! Ketika itu Adi dlm pra sekolah ataupun Tabika Tg Karang..dan Adi membuat persembahan dengan menyanyikan lagu "Kain Pelikat " dengan memakai pakaian bomba untuk pertandingan pakaian beragam...Actually itulah saatnya pertama kali Adi buat persembahan solo.....err....siap lupa lirik pulak tu.....hahaha.....kenangan la!!Pic: Me with Lisa Surihani..

2011...Adi dapat peluang untuk beraksi sekali lagi di pentas Dewan Dato Hormat Tg Karang ini...bukan menyanyi...tapi jadi hos Konsert Jelajah Desa Digi....yeahhh


Pic: Me with Amir Jahari

Memang ramai sekali artis artis ternama turun untuk bertemu dengan peminat di Tg Karang.  Ada Zizan Raja Lawak, Dina Nadzir, Liza Surihani , adik Mia Sara, Zain Ruffedge, Altimet , Aizat Amdan, Amir Jahari dan juga 6ixth Sense.


Macam biasa konsert bermula jam 9mlm ...kalau ikutkan apa yang Adi dah agak..lokasi di Tg Karang agak kurang jumlah penonton berbanding dengan lokasi yang lain, namun kami tetap memberikan yang terbaik untuk penonton.
Pic: Me with Lisa, Zain Ruffedge, and Dina

Satu pengalaman baru yang Adi dapat di sini bila mengendalikan satu segment bersama dengan Adik Mia Sara dan juga Lisa Surihani....kitarang buat segmen bagi orang nangis....Adik Mia  Sara memang betul betul mennagis..cukup profesional...perghhh bukan senang nak buat adegan nangis wei....lepas tu beberapa peserta dari Tg Karang pun berjaya juga menangis sampai terpaksa di tenteramkan oleh Lisa Surihani...hehehe...nasib baik pompuan...hehehe


Pic: Me with Alan Thoo and Aizat...

Selepas habis konsert kitarang pun bergambar sakan..kalau ikutkan ini adalah yang terakhir untuk Jelajah Desa DIGI ni....InsyaAllah kalau ada rezeki..kita boleh buat lagi...huhuhu...lepas konsert, kitarang menikmati mee udang banjir kat Kuala Selangor...sampai kat rumah dekat pukul 3 pg..la lal ala laaaa..

No comments: