Monday, December 19, 2011


Pic: Tgh tunggu foods

Ahad 27 Nov 2011


Sebelum ke KLIA untuk mengambil mak dan abah yang nak balik dari Tanah Suci...Adi dah plan dengan adik beradik Adi yang lain untuk makan seafoods kat Pelabuhan Klang. Sudah bertahun tahun lamanya dok plan nak pergi ke restoren Seafoods kegemaran Adi kat sini....baru hari ni dapat datang ...:)


Pic: Foods dah sampai..serannnggg!!

Hujan memang turun dengan lebat sekali petang ni,namun tak membantutkan misi kitarang untuk makan bersama hari ni.  Adik adik bertolak dari Tg Karang , manakala Adi lak bertolak dari rumah kat KL dengan Adik Adi yang duduk kat Kajang....sempat juga singgah kat Jusco Bukit Tinggi Klang ..shopping untuk anak buah Adi yang terbaru..Afiqah..huhuhu..

Lepas maghrib adik adik Adi yang lain dah sampai dulu dah...jadi Adi suruh diarang orderkan dulu...yang wajib semestinya ketam lah! hahaha. Menu lain ialah ikan siakap 3 rasa , kerapu masak cili, sotong goreng, udang lipan masak cili kering dan udang goreng, tumis kailan, meehon lala....perghhh alhamdulillah memang meriah 


Pic: Ketam ni lah yang paling menggoda...:)

Memang seronok bila dapat makan beramai ramai dengan keluarga sendiri. Kalau ada mak dan abah lagi best! hahah terutama abah yang suka dengan ikan 3 rasa...perghhh...next time bawak mak dan abah sekali la..:)


actually restoren ni dulu kawan Adi yang perkenalkan...dekat 10 tahun juga jadi pelanggan restoren ni..:)


Kitarang habis makan dalam hampir pukul 10malam ...memang sesuai untuk berkonvoi ke KLIA untuk mengambil abah dan mak yang ikut jadualnya akan sampai jam 11 malam. Bertolak dengan perut yang penuh dan kenyang..alhamdulillah..:)


No comments: