Tuesday, October 16, 2012

Team futsal ERA.fm kembali beraksi..:)



Ahad 24 Jun 2012

Hari ni team futsal ERA mendapat jemputan untuk beraksi dalam pertandingan futsal sebuah syarikat pembinaan. kawan Adi yang menjemput team Adi ni sebab dia bekerja kat situ. Kalau ikutkan team futsal ERA ni takde pun buat persiapan utk perlawanan ini sebab terlalu sibuk. Malah team futsal ERA ni yang terdiri drpd ahli ahli Skuad ERA baru jer sampai dari Penang pagi ni sebab awal pagi tadi ada perlawanan EURO2012 di sana dan mereka terpaksa cover event tu.

Team Futsal ERA.fm.

Lepas habis event EURO tu, dorang terus balik ke KL dan terus menuju ke padang futsal kat Ampang ni. Kesian pulak kat dorang ni, tak smepat rest la pulak. Tapi nasib baik dorang yang nak main sangat...hahaha...kemaruk futsal la,

Kalah pun dapat hadiah....best ni...hehehe

peringkat kumpulan team kami masih ok lagi..malah menang besar 9-0 lagi..haha...tapi bila masuk peringkat separuh akhir, team kami dah "masuk air" dah...budak budak Skuad ERA dah kepenatan...kesian dorang, jadi terpaksalah "memenangkan" pihak lawan...hahaha.

Peringkat kumpulan memangla power team kami...tapi lepas tu...hehehe 

Seronok gak sekali sekala lepak dengan bebudak Skuad ERA dan bermain futsal...so kalau ada sesiapa yang nak lawan kami..sediakan lah gelanggang dan kami boleh datang dan bermain dgn team korang ok..hahaha...

2 comments:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

MBAH JAYA WARSITO said...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 4 angka [2515] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus AKI.
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu AKI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI DARSA,,di no (((085-321-606-847)))