Friday, May 9, 2008

Makan Malam di Restoren RasaMas Tesco Selayang

Pic: Banner Pagi@Era di hadapan Restoren RasaMas Tesco Selayang

Selasa 5 Mei 2008

Kali ni giliran Adi , Nana dan Kiran makan malam bersama pemenang bertuah di Restoren Rasamas di Tesco Selayang. Mak aii..memang la jauh giler di tambah dengan jam lagi..time Adi pergi ke selayang adalah sama dengan waktu ofis habis bekerja..jadinya memang sesak la ..ambik masa 1 jam juga nak sampai ke Tesco Selayang dari Astro...



Pic: Gembira sakan dapat makan freeee....Thanks RasaMas

Disebabkan jem, maka kami yang sampai sebelum pukul 7 terpaksalah menunggu pemenang sampai ke lokasi...hehehehe....kali ni kami yang tunggu pemenang, maklumlah jem ..


Alhamdulillah jam 8 semuanya sampai ke Restoren. Tanpa berlengah lagi..makanan terus di sediakan ..dan kami pun makan dengan meriahnya...hehehe...


Selain krew Pagi@Era...kami juga turut dikunjungi oleh artis jemputan kami iaitu Acha Septriasa..walla weiiii...cun giler la ..Acha sudi bersama kami walaupun dia sibuk dengan kelas kat Lim Kok Weng Universiti. Dia belajar dalam bidang broadcasting..atau penyiaran..

Pic: Sajer jer nak ambik gambar ngan Kiran...ketika dia masih bujang lagi ni..hehehehe..

Lepas makan , aktiviti seterusnya ialah bergambar sakan dan juga berborak..untuk memudahkan nasi dan makanan "turun"..hehehe...kalau tak kembung la perut...

Yer..yer..ambik gambar sakan bersama Acha Septriasa...thanks kat semua yang sudi datang hari tu...

Pic: Macam ambik gambar untuk majalah sekolah laaa..


Pic: Acha Septriasa bersama Irwansyah...err..err...err...huarghhh hahahha..

InsyaAllah lepas ni Adi akan makan malam pula dengan pemenang makan malam bersama Adi ..tapi tempat tak tahu lagi...nanti Adi letak post dalam blog ni ok..Apa-apa pun Acha memang sporting dan very friendly...huhuhuhu...tak tido malam beb!! Peace!!!

4 comments:

edzlin said...

hahahah....irwansyah la kononnnya ye...

Mizz Atie said...

agak myampahhhh
apesall x dpt offer ni
penat je sms
nyampah2

IdaDuta said...

Huaaa~!!....Acha Septriasa tuhh! huhu~!!

ken said...

acha studi kt msia ke adi?

bile nk buat album baru? tp jgn suruh astro terbitkan..nanti lagu2 entah ape yg dipilih ;-)