Saturday, January 17, 2009

Liga Malaysia - Selangor VS N.Sembilan

Hari yang sama juga...lepas tengok badminton kat stadium Putra Bukit Jalil, Adi balik ke rumah dan bersiap sedia untuk ke stadium Shah Alam lak untuk menyaksikan perlawanan Liga Super Malaysia antara Selangor menentang N.Sembilan. Lepas Maghrib Adi keluar rumah , sebab member ambik..hahaha..malas nak pergi actually..tapi sebab ada "driver"..oklah...huhuhu...On d way ke Shah Alam, singgah dulu beli air kat stesen minyak dekat stadium.. lepas tu terus beli tiket dan juga cari makanan dulu..sebab dari tengahari tadi kat stadium Putra Adi just makan ayam goreng jer..perut lapar la..ingat nak cari berger jer..hahaha..paham - paham la..berger stadium takde la happening sgt ..tapi boleh jer la....tapi rupanya sekarang ni dah ada juga yang jual nasi....hmmm..apa lagi... beli nasi la...heehehehe..

Pic: Tempat jual nasi..

Memandangkan Adi pergi ke stadium Adi ni dengan 2 orang member dari Kedah..so diarang ajak duduk kat penyokong N.Sembilan...huhuhu..Adi tak kisah la..sebab Adi nak tengok jer...sebab ada juga penyokong Selangor yang duduk kat bahagian penyokong pihak lawan..ala sempoi jer la...hahahaha....tapi apa apa pun..makan dulu la kan..huhuhu...kitarang duduk kat atas sikit ..jauh sikit dari orang dan makan..macam berkelah lak..huhuhu..lapor beb...laporrr..

Pic; Berkelah di dalam stadium



Pic: Menu "Nasi stadium"


Pic: Geramnya tak dapat join diarang!!!!

Alhamdulillah Selangor menang bergaya dengan 3-0..Hehehe...member Adi yang menyokong N.Sembilan tu gigit jari la..hahaha..habis jer game terus balik ke rumah sebab nak tengok Arsenal main lak...cellemek..hari ni memang hari sukan bagi Adi la..tapi tengok game Arsenal tu tak lama la..sebab tertido depan TV...hmmm TV tengok Adi....Zzzzzzzzzzzz...esok nak tengok Final Badminton Terbuka Malaysia

9 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

hai adi.....
view my blog keh....

me suke selangor menang gak...
sebab boleh belagak ngan orang negeri sembilan..
huahuahua!!

CZUKA said...

Emmm Adi mana x bulat... asyik makan jer... emmmm

faRah said...

hahaha..sepet..farah ni org nogori taw..time ni mmg frust ble kne 3-0..

edzlin007 said...

wah abg adi ni. dari siang sampai malam layan sukan je. sampai tido dpn tv ek. dlm mimpi pun layan sukan ke?hehehe

Fizah said...

alamak.. rindu la nak pi tgk bola kat stadium shah alam ni. Da lama sgt x pi tgk bola kat sana.. Rindu banget dgn penyokong selangor yg happening tu.. Steady la Red Giant!!. Tp klau kalah penyokong pun kena balik dgn air.. huhuhu

cekkeya said...

wah adi...siap berkelah kat stadium tuh...

shah said...

ape lauk ko makan tuuu

ADIFASHLA said...

Hi Zack ..dah surf laman blog awak..hehe..nice....Shah..itulah namanya "Nasi Stadium"..entah apa lauknya...bedal jer la...dah lapor..sejuk lak tu nasi dia...hahaha

ADIFASHLA said...

Takper lain kali jom kita tengok bola sesama..hehehe..bagi peminat bola dan selangor la..hehehe