Friday, November 20, 2009

Kisah Polis dan Kitty

Kadangkala bila kita kena kacau dengan kucing kat mana sahaja...adakah korang tetap sabar dan melayan karenah kucing tersebut?..hehehe..Adi terjumpa video cute ini melibatkan seorang anggota polis yang sentiasa sabar walau pun sedang menjalankan tugas dan di asak oleh seekor kucing yang nakal..hahaha...

4 comments:

edzlin007 said...

LOL. ok la officer tu..cool je...kucing tu pun, seronok panjat walaupun yg first time dah kena letak bawah.kalau semua org camni kan best. takut jg kalo org tendang kucing bila jumpa yg mesra camni

alynn said...

hehehhe...
lau la lynn yg jd kt tmpt police 2...
lynn trik2 pp kcing 2...
comellll jek tgk gelagat yg cm 2..

GhOsToNe said...

hehehehe...

baguih2 pakcik tue!!!

heheheh

*ayu the sun* said...

cool la officer tu..
as if dia x rasa kewujudan cat tu je..
:)