Sunday, November 29, 2009

Terima Kasih Nana dan Imej Baru


Semua dah tahu Nana sudah berhijrah ke stesyen radio lain di bawah AMP iaitu XFM....radio yang pernah Adi naungi satu masa dahaulu. Memang Nana agak sedih untuk berhijrah sebab dia sayangkan sangat sangat ERA ni. Walau macam mana pun Adi percaya dia boleh membantu untuk menaikkan lagi rating di XFM..Selamat maju jaya kepada Nana....InsyaAllah....Adi pula sekarang ni dah ada partner baru...REZA...Burn pulak buat shift "honeymoon"...iaitu 10pagi - 1ptg..Walaupun banyak perubahan berlaku di ERA , di harapkan perubahan ini dapat memberi impak yang positif kepada semua...

Hari tu jumpa Nana yang bertugas buat pertama kali kat XFM...dia datang dengan pekej terbaru..ala - ala budak remaja lak...and kebetulan Adi pun baru je meng"gonjengkan" kepala ni..Sebab dah lama simpan cita cita nak botak ni....setelah hampir 10 tahun ..ini lah pertama kali Adi botakkan kepala...oklah..not bad...and kalau tidur ...dulu cuma tutup badan dengan selimut...tapi sekarang..kepala pun kena selimut juga la....sejuk rupanya...hahaha...

6 comments:

cikpingu said...

nmpk comel la nana...

GhOsToNe said...

ayoyo..

sume wajah baru..

bro..

hope era dapat maju lagieyh..

cz i x mo era jatuh..

i syg era!!!!!!

faRah said...

nana nmpk remaja sesuai r ngn xfm yg jiwe remaje tu..abg adi pulak not bad kpla sudah botak woo... still hnsem gtu..lalala...

edzlin007 said...

hahaha rupanya kalo botak sejuk eh..tak tau pula. rambut kak nana cantik jg, mmg nampak muda. tp saya suka time dia rambut panjang.hehe.

juk said...

Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.
Zuki (zukidin.blogspot.com)

Rusma Gadis Ungu said...

HAI ABG ADI!!!!
kadangkala di dalam kehidupan ini perlukan perubahan/ penghijrahan... walaupun kadangkala dgn berat hati tetapi perubahan itu menjadikan kita lebih matang dan baik untuk memajukan diri....
btw...imej baru Kak Nana ni lebih segar n kiutlah! hehehe...Abg Adi pun not bad gak!!cume lebih comellah bile abg Adi botak!!!hihihihi.....hope Kak Nana lebih successlah di Xfm...