Thursday, October 27, 2011

Milo Camp di Ipoh Perak


Ahad 2 Okt 2011

Adi menyertai Milo Camp yang berlangsung di Ipoh Perak. Adi drive dari KL ke sana...Acara ini menampilkan 3 sukan iaitu bolasepak, Bolajaring dan Bola keranjang. Acara ini berlangsung di sebuah kampung .

Adi datang untuk memeberikan hadiah hadiah sambil membuat permainan yang mudah dan menyeronokkan...hehehe...

Acara yang Adi lakukan adalah membaling bola masuk ke jaring basketball tetapi dengan badan membelakangi tiang gol...hehehe..basically tak nampaklah kat mana jaring basketball tu...kira nasib la...

Satu lagi ialah sepakan penalti bolasepak tapi dengan menggunakan tumit kaki sambil membelakangi gol...hehehe...seronok gak la tengok aksi budak budak ni yang tak henti henti nak mencuba....excited nak dapat hadiah percuma....:)


2 comments:

edzlin007 said...

Abg Adi tak tumpang sekaki main sekali?

ADIFASHLA said...

dah tua dik...hehehe