Thursday, February 9, 2012

Lunch dengan Cikgu Siti Hajar

Pic: Me, Nana, Althea (anak Nana) dan Cikgu Siti Hajar

Rabu 1 Februari 2012

Memulanya Adi nak ajak Cikgu Siti Hajar (Cikgu Vokal AF1) lunch sama sama kat KLCC bulan lepas, tapi cikgu pulak sibuk sgt...jadi ingat boleh jumpa minggu lepas...cikgu pun sibuk gak...jadi cuti hari buruh ni jugak yang cikgu free...kebetulan si Nana ternampak Twitter Adi dgn cikgu Siti...so dia pun nak ikut sekali...lepas tu terus tersebar... dan Reza pun join sekali bersama Sahri dan juga Riz...ni kiranya super mini reunion AF la kononnya...hahaha...lama sangat tak jumpa cikgu Siti dan lepak sama sama dengan dia...hehehe

Pic: Chicken with Mushroom

Perjumpaan dibuat di sebuah restoren makanan Arab kat Plaza Shah Alam di Shah Alam. Adi sampai dulu sebab ikut plan pukul 12tgh hari...lepas tu baru la Nana dan yang lainnya muncul..aduh..tak puas berboradgcikgu sebab memasing bercerita dan mengenang kembali saat saat kat AF dulu...hahaha
Makanannya juga not bad kat sini..Adi makan nasi "Mandi Daging Kambing"...hmm bau kambingnya sangat kuat...mbeekkkk...hahaha

Pic: Nasi Mandi Kambing

Sayangnya Adi takleh lama..lebih kurang jam 115ptg Adi dah beransur sebab kena on air jam 2ptg...agak rushing jugak la..tapi nasib baik sempat...dengar citer diarang yang lepak sampai pukul 4ptg jugak la...aisyeh jeles la...huhuhu...takper a , next time boleh lepak lagi kot...hehehe...

Pic: Althea , Nana, Cikgu Siti, Riz, Reza, Sahri and me...


3 comments:

tunz said...

wah.....awesome!!!!

cekkeya said...

best best, hang out then sembang pung pang pung pang. ;)

*tak suka makan yg kuat bau kambing. ahahah tapi petai sukaaaaaaaa

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

heheh..rindu AF1 ngn AF2 dulu2.. :)