Sunday, June 29, 2008

Celebrity Flea Market

SABTU 28 JUN 2008

Hari ni Adi buat persembahan kat Celebrity Flea MArket kat Melawati Urban 1. Adi buat persembahan yang pertama sebab nak cepat dan ada hal ptg nanti.

Pic: Nyanyi sama - sama yer..sporting adik adik ni..

Ini kali kedua Adi datang ke sini untuk buat persembahan, hahaha..so rasa seronok pun dan takde la rasa cam stress nak buat show kat sini sebab dah tahu cam mana keadaan kat sini. Jarang Adi buat persembahan seawal 12tgh hari. So bangun pagi awal juga la sebab nak bangunkan suara. hahaha..


Pic: Rosma pun ada la..dia tolong Adi jadi pelakon ..

Nasib baik hari ni takde la panas sangat. Sampai jer kat Urban1 ni dah ramai keluarga yang hadir sebab ada peraduan mewarna oleh kanak - kanak..kira cam hari keluarga juga la kat sini. Hahaha...so takde la masalah nak nyanyi nanti..hahaha..mangsa dah ada..(bebudak kecik sebagai props)..huhuhu

Pic: Rosma bersanding dengan "Khai"


Nasib baik hari ni takde la panas sangat. Sampai jer kat Urban1 ni dah ramai keluarga yang hadir sebab ada peraduan mewarna oleh kanak - kanak..kira cam hari keluarga juga la kat sini. Hahaha...so takde la masalah nak nyanyi nanti..hahaha..mangsa dah ada..(bebudak kecik sebagai props)..huhuhu

Pic: Lega tugas dah selesai!!

Lama dah tak nyanyi bila dapat buat persembahan cam ni sekali sekala memang memuaskan hati..hahhaa..apa- apa pun thanks kat Julia yang jemput Adi buat show kat sini..ok ..jumpa lagi di masa depan!

Pic: bersama Juan Danza yg turut buka gerai kat sini...hahaha

Pic: Iha dari Kemaman

Adi nak say thanks gak kat Iha yang sanggup turun semata-mata nak jumpa Adi..dan juga merakamkan aksi Adi..terima kasih buatkan Adi video ini..Iha adalah student Mass Production dari UITM....hehehe..thanks Iha...


video

5 comments:

edzlin007 said...

mmg best tgk adi. memula tak prasan masa adi jln, yelah, pakai topi, spec semua...pepun, mmg enjoyable la tgk u abg adi

ADIFASHLA said...

Edzlin ada ker?..tak perasan pun?..huhuhu..ada jumpa Abg Adi tak?..

faRah said...

hnsem what abg adi pkai spec ngn topi..macho gtu..konon2 tak nk bg org taw tu abg adi lah kan....

edzlin007 said...

hahaha...mana nak kenal, saya tak perkenal diri pun. just gi salam abg adi je. but i really2 enjoy ur performance la....luv u adiii

Nana CS said...

huhu..comel masa pakai topi tu..