Sunday, June 29, 2008

Makan Malam di bangi dengan kengkawan lama

SABTU 28 JUN 2008

Malam ni Adi jumpa dengan member yang sama duk kat Kolej Pendeta Zaaba , UPM(sama blok )..dulu Adi duduk kat blok Cendikiawan...tapi sekarang blok tu dah jadi blok perempuan..hahaha..so dah lama juga Adi tak jumpa diarang ni, Avon, Teloq, Ijat, Spend dan juga Sontel. Hahaha ni nama kitarang masa kat blok dulu la..masa time belajar..kitarang tak pernah panggil nama kitarang..hahaha...geli l akalau sebut nama betul..Actually Adi pun ada nama blok gak...tapi biarkan rahsia jer la..tapi kawan-kawan rapat Adi masih memanggil dengan nama itu...

Pic: Spend dah tertido sementara tunggu food datang..huhuhu

Restoren ni agak tersorok sedikit, tapi memang ramai yang datang ke sini..mungkin sebab konsepnya yang santai dan lain daripada yang lain. Tetapi di sebabkan ramai orang , servisnya juga agak la lembab...tak caya ..tengok la Spend sampai terbaring menunggu order dan juga food yang dtg. Sambil sambil tu kitarang berborak la..hehehe...maklumlah lama tak jumpa.

Pic: Teloq si tokey stesyen minyak!!

Kitarang berkumpul sebab esok kitarang nak pergi ke rumah member kitarang, si Bepot kat PD , sebab dia kawin la..hehehe..jadi malam ni kitarang berkumpul la. sambil sambil makan.


Banyak juga makanan yang kami order...sebab lapor juga la perut...Ada tomyam, ikan siakap 3 rasa, sotong goreng, cendawan goreng,kailan goreng, nasi goreng dan juga sambal serta air buah..perghhh memang penuh kalau makan ni...Yang tak bestnya cuma satu..iaitu semua masakan dah sejuk dan rasanya kurang sedap..tidak seperti masa 1st time Adi dtg ker sini...apasal lak kan?..hmmm mungkin hari ni hujung minggu dan ramai orang, maka foodnya dah masak awal dan tinggal nak hidang jer..hmmm..tapi memang kureeenggg la..

Pic: Makan jangan tak makan!!


Pic: Sontel dan Teloq tersenyum sebab dapat makan banyak!!

Tapi yang pelik nye diarang ni makan macam tak hingat dunia..hahaha..lapor la tu.hahaha..Alhamdulillah semuanya dapat di"selamatkan" di dalam perut kami!Yum! Yum!

12 comments:

faRah said...

promote lah kedai ni kt mane abg adi...

edzlin007 said...

wah, makanan sedap, tmpt pun ala2 kampung gitu. yup, farah. abg adi, kasitau la kedai ni katne, leh kitaorg pegi

ADIFASHLA said...

Kedai ni kat Bangi, namanya Yankees Hut

faRah said...

bangi tu kecik ke abga adi oi??
kt bndr bru bangi ke??

DaK haNIe said...

kdai faveret..(dulu la)
mmg best...
tp kalo weekend or bulan puasa..
kene g cop awal2..
kalo x..berdiri ler jwpnyer..
hehehehe

akugafi said...

Fuiyoo.. byk ler lauk!! Muahaha..
ADi I nak go dat plc if I go KL!! Jom jom!! Nak ajak Chail Sekali!! :)

Badrul Hisham (Airborne) said...

Haha gua ada malam tu, first time gua makan situ gua makan western so malam tuh first time gua makan malay food dan gua tak sure nak makan lagi tak situh. BTW sapa nak tau nama saintifik Adi call me! Muahahaha

ADIFASHLA said...

Diam Airbone..huhuhuhu...

ADIFASHLA said...

Ehh Akugafi..dah balik ke Brunei ka?...bisa aja..kalau Adi free...kena masanya..on aja..hahaha

akugafi said...

Blom lagikz.. still kat Oz..
Eh Camp Rock tu katun ker aper? Ceta ler sikit..

Best wooo.. I imagine voice over mcm 'Kungpu Panda' tuh.. wow.. best giler.. M lookin for the soft toy now.. dah tuwer nak cari soft toy kan.. kuangkuangkuang..

Anonymous said...

ade no restoran YH tak?

Anonymous said...

ade no restoran YH tak?