Wednesday, July 22, 2009

Bandar Roti


KHAMIS 16 July 2009

Hari ni Adi dan Burn kena melawat dan buat rakaman video untuk roti High5 di Bread Town di shah Alam.

Untuk pengetahuan semua Adi dan Burn terpilih untuk buat roti krim perisa tempatan terbaru High5....dan pilihan perisa yang mendapat pilihan ramai sedang di lakukan sekarang di ERA .FM


Pic: Muka -muka lapor roti la...huhu

Jadi bila kami masuk ke dalam bilik yang meyediakan krim krim perisa roti tempatan...so kami akan menikmati perisa perisa yang masih di uji. Antara perasa yang ada ialah durian, pandan, jagung, kacang, kaya, marjerin, jambu, bandung, kacang merah dan ada beberapa lagi..


Pic: Uji rasa roti perisa baru tempatan High 5!

bayangkan kitarang kena rasa semua perisa tu....burpppp!!! Alhamdulillah!!!!kitarang bukan buat sesi ujian makanan....tapi dah jadi sesi makan tgh hari pulak,,,hehehe...nak tahu perisa apa yang kami pilih dan juga berdasarkan undian pendengar ERA,,,kenalah tunggu pengumuman seterusnya....dan jgn lupa utk terus mengundi dengan menghantar SMS:

ROTIPerisa roti krim tempatan pilihan anda dan hantarkan ke 32555


Pic: Rasa cam jadi doktor lak..haha

Lepas membuat uji rasa roti terbaru tu..Adi dan Burn di bawa melawat ke kilang roti High5 ni...yup..semuanya baik dan juga super clean..selain kami ada juga rombongan dari Taiwan yang melawat kilang roti ini....Yup...nantikan perkembangan cerita roti krim tempatan terbaru High5 ini selanjutnya yer..sebab muka Adi dan Burn juga akan tertera di bungkusan roti High5 tu nanti!!

6 comments:

PINATBATE said...

abeslah..
abang adi dah jadi bai roti...
undilah perasa peanut butter..yeay!

meme_jr said...

nant mke pun da mcm roti..
hahaha...

faRah said...

wah bertambah glamer r abg adi mane tak nyer muke da t'pampang kt roti pulak...kre nk mkn roti kne tgk muke abg adi dlu r kt plstik roti tu..hehehe..keep it up bro...

kuizikel said...

eh roti teh tarik aritu tade ke? macam ade je dengo kat iklan aritu? mcm best je makan roti tapi rasa teh tarik.. takyah minum air dah...hehehehe

ADIFASHLA said...

ok lepas ni..nak buat roti canai lak..jadi tokey roti canai..hahaha..hmmm roti perisa teh tarik?..sedap ker kuizikel..adi tak suka sangat la..hahaha

edzlin007 said...

kalo adi doc roti, burn ape pula.

penah pegi bread town ni, mmg best