Tuesday, September 15, 2009

Anak Buah Baru.....

Pic: Mohd Sya'airillah Abid B. Sahli

Isnin 14 SEPT 2009

Hari ni mak Adi call, katanya my sis dah masuk hospital nak bersalin...dari suara dia dah tahu dah ..my mom tgh tidak keruan sebab nak tunggu cucu baru ...hahaha. ..Adi kat ofis..so takleh la nak keluar tengok my sis kat hospital Sungai Buloh...lagi pun Adi kena berbuka puasa di Shah Alam petang ni.

Lepas berbuka puasa di Shah Alam..lepak ngan Burn kat Shah Alam gak la..tgh lepak..mak Adi call ...

"Mak dah dapat cucu dah!!"

"Lelaki ker perempuan?"

"Cubalah teka???"

Bila mak cakap suruh teka tu..tahulah mesti cucu lelaki la tu..hahaha...excited dapat cucu lelaki pertama..hahaha..

Barulah hari ni ( Selasa 15 Sept ) dapat jenguk kat Hospital Sg Buloh...

Bila tanya namanya siapa......terbelit jugak nak sebut...lepas tu ada tanda koma atas...

Mohammad Sya'airillah Abid Bin Sahli...nama anak punyalah panjang nama bapaknya satu perkataan jer..hahahaha...Tahniah to my sis , Ani yang dah jadi ibu sekarang!!!

7 comments:

shah said...

ui, macammana nak sebut namo ey tuh..

ADIFASHLA said...

tulah...panggil Abid la...hahaha

pinatbate said...

Tahniah!
wah!! meriahlah raya ni...

Aety Teja said...

tahniah bang, dapat anak buah baru. nampaknya big duit raya la utk baby.. (*v*)

a.d.i.o.s

faRah said...

tahniah da ade ank buah bru..mak ai mmg terbelit lidah nk nyebut name baby tu..mesti mknenyer pon seindah name...get ready prepare uet raye byk2 lah abg adi..

meme_jr said...

tahniah "pak cik adi"
hehe...

sempat jgak baby smbut raye
dpt kutip duit raye.. ('-')

edzlin007 said...

namanya sedap laaa....

comelnye...rasa nak cium