Friday, November 12, 2010

Detox....nak buang toksid dlm badan..


Sejak akhir akhir ni, rasa cam badan ni kurang tenaga...perut selalu kembung, and kulit makin kasar...hmmm makin berusia ni..makin merosotlah fizikal kita..but takleh la mengalah la...selain daripada ambik makanan tambahan, pil pil suplement..now Adi nak cuba pulak detox lak.!!!

Detox ni dapat membuang sisa toksid yang ada dalam badan yang menjadi punca penyakit...so Adi pun beli lah minuman detox ni , kawan yang cadangkan...bila balik rumah, Adi bacala manualnya...rupanya, kalau nak buat detox ni, kenalah pilih hari dan minggu yang sesuai, kerana ianya akan menggangu keadaan fizikal dan mental badan...

Antara kesan kesan semasa buat detox ialah...selalu ke tandas, moody, badan rasa letih, rasa macam nak marah selalu..dan sebagainya. Actually bukan senang nak buat detox ni..hahaha...ingatkanminum macam tu jer...hehehe...mereka sarankan untuk duduk kat rumah 2-3 hari pertama buat detox ni...well sekarang ni Adi tgh cari minggu yang sesuai, di mana minggu yang agak relaks utk Adi , dan tak perlu buat event atau outstation...but bulan ni...mcm takleh buat jer...so terpaksalah tunggu bulan depan kot....so nanti Adi akan cerita apa yang berlaku bila Adi buat detox ni yer....:)

p/s: nak sihat...kenalah berkorban sikit...tul tak?..




6 comments:

armouris said...

cara lain buang toksin ialah dengan pakai koyok kaki - Detox Foot Patch

edzlin007 said...

produk ni memang sangat bagus, elok diambil 6 bulan sekali. lepas habis je, mesti rasa ringan badan.

ADIFASHLA said...

betul Edzlin...err pernah buat ker?...

@Armouris...berkesan ker kaedah tu?..

edzlin007 said...

yup, tiap 6 bulan saya akan ambil. tp mmg betullah, kena cari waktu yg betul2 sesuai. kalau musim busy susah kut. sbb mmg perut akan meragam selalu time tu

.::cintabungablogspot::. said...

da try lom abg adi? respon camner, okie tak... nak try la law badan rase ringan... skang nie badan cepat letih,sakit.. xtaw nape :(

Anonymous said...

Hello I am so excited I found your web site, I really
found you by mistake, while I was browsing on Askjeeve for something
else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for
a incredible post and a all round interesting blog (I also love the
theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment
but I have book-marked it and also added your RSS feeds,
so when I have time I will be back to read much more, Please do keep
up the great jo.
My homepage ; post-173506