Sunday, November 21, 2010

Kereta ku di hempap pokok?!! Oh No!!!!

Pic:gambar dari dalam kereta Abg Kurus!!

ISNIN 15 Nov 2010

Petang ni Adi on air seorang diri.. hujan mencurah curah kat luar dengan angin yang kuat..memang keadaan gelap gumpita...lepas tu dapat call dari penerbit Riuh Pagi Era iaitu "Abg Kurus"

Abg Kurus: Adi!! Kereta ko kena hempap pokok!!!

Adi: Ok!! Tq!!

Hahaha..Adi cakap TQ lak...tapi dalam hati memang cuak la ...memandangkan tgh kerja..jadi Adi lepak dulu la...

tapi sempat juga jenguk jenguk kat tingkap studio...hahaha.. bila habis kerja jam 8 mlm , baru dapat tengok kereta...alhamdulillah...nasib baik bukan batang pokok...cuma dahan yang agak besar juga jatuh....rasanya rimbunan daun jer yang kena kereta Adi....dahannya maybe kena kereta sebelah...takde apa apa...cuma banyak daun jer atas kereta...syukurr!!! Kalau tak kopak la poket!!! mana taknya.. tak boleh nak claim insurans lor....ketegori bencana alam ni!!


P/s: Parking elok elok kereta korang ok!! Jadikan tauladan!!! :)






8 comments:

Cik Miza said...

nasib baik lah adi. syukur syukur!!

PINATBATE said...

Alhamdulillah..syukur!

ADIFASHLA said...

huhuhuhu

edzlin007 said...

Syukurlah... tak parking bawah pokok panas, dah parking risiko ini mula.

aibaks said...

aku tak pernah plak dalam keadaan camni.. tak tahu pe nak buat plak.. haha

Lovely Bella said...

jenjalan. tetibe tersinggah ke sini.. skalo blog cam biase kenal jerk nih.. hehhee terus follow!! nice blog!

ADIFASHLA said...

Thanks Bella...hehehe

ADIFASHLA said...

Jangan di minta ok Aibaks....jauhkan!!!