Saturday, April 23, 2011

Konsert Bruno Mars


AHAD 10 April 2011

Hari ni Adi dan rakan rakan Era yang lain sama sama menyaksikan konsert penyanyi yang tengah popular sekarang ni, iaitu Bruno Mars...Konsert berlangsung di PWTC. Sebelum bermulanya konsert kami makan dulu ramai ramai kat The Mall. Tepat jam 8mlm kami pun masuk ke dalam dewan konsert. Konsert Bruno Mars ni dah "sold out" dari hari ke-3 penjualan tiketnya..fuhhh! Nasib baik Adi dapat tiket jugak..

Persembahan bermula jam 9 malam, dengan Bruno Mars memulakan persembahan tanpa berkata apa - apa....terus dengan lagu lagunya...Persembahan beliau nampak menarik sebab dia pandai memberikan melodi malah ketika bercakap pun seolah olah seperti dia sedang menyanyi......Persembahan yang menarik dalam konsert ini bagi Adi ialah ketika dia menyanyikan lagu Billie Jean (Micheal Jackson) tapi dengan menggunakan lagu (Smells Like Teen Spirit- Nirvana)...yawww..best giler!!

Di tambah lagi dengan persembahan lagu lagu popularnya seperti ..Grenade, Just The Way You Are, Billionaire, Nothing On You....perghhh memang best dan terhibur...Selain menyanyi dan bermain alat muzik, Bruno Mars juga bijak membuat rutin tarian, yang sebahagian besarnya adalah gerakan gerakan ala ala Micheal Jackson...


Bagi Adi , ini adalah konsert yang paling best untuk tahun 2011 setakat ini....Konsert tamat lebih kurang jam 10:15mlm...satu jam lebih saja persembahan beliau...dan Bruno Mars berjanji akan datang lagi ke KL suatu masa nanti...


p/s : Sorry la tak ambik gambar sangat , sebab terlalu layannnnnn.....




6 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mak uihh...sronoknyerr...;)

INAI TERBAIK korang susah nak jumpe! warna mmg debOom ar :)

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Dari penulisan Wak Adi nie, dapat bayangkan betapa mantop nyer Bruno nie.. hehhe thanks Wak!! =D

@shahroll (twitter)



yours
SH

ADIFASHLA said...

memang mantaop beb!!

edzlin007 said...

suka dgr lagu grenade :)

adib syazwan said...

yeah!bruno mars!

ADIFASHLA said...

i like Lazy Song!!