Friday, April 1, 2011

Lunch dekat Delicious Cafe di Dua Residency


Khamis 24 Mac 2011

Hari ni ada meeting dan makan tengah hari dengan HERO MALAYA yang berlangsung kat restoren Delicious di Dua Residency dekat dengan KLCC , atau lebih tepat bersebelahan dengan Kedutaan Singapura.

Pic: Ruang dalam restoren..

Ini pertama kali Adi makan kat sini. Suasana kat sini memang best dan bersih. Kata Pak Nil dia memang suka makan kat sini..mungkin sebab tak ramai orang datang...maklumlah restoren ini terletak kat kawasan kondo mewah..

Pic: Carbonara Spaghettini (RM23.90)
with Wild Mushrooms, Beef Bacon, Oregano & Cream


Makanan dan minuman dia memang superb..Adi makan Carbonara Spaghettini yang memang sedap giler....hahaha...korang kena makan benda ni. Masa Adi makan pun paknil sempat tumpang sekaki...dia kata "sedapnyaaaa'...terus dia order jugak...hahahaha...harganya RM 23.90. Mahal sikit tapi berbaloi , dan mengenyangkan sebab ianya datang dengan pinggan besar..hehehe


Pic: Choc Strawberry....yum yum!!


Lepas tu dessert dia juga menarik hati...tengok sendiri lah aiskrim kat atas ni..hahaha..yum yum...so korang bolehla cuba sendiri ok ..cawangan restoren ni ada kat MidValley, One Utama, dan Bangsar Village II....selamat mencuba!!!






4 comments:

edzlin007 said...

yg coklat strawberry tu sangat mengiurkan. haha

ADIFASHLA said...

yup..memang sekali!!!!

Anonymous said...

err..abg adi..knp spagetti 2 with Wild Mushrooms, Beef Bacon, Oregano & Cream??bkn ke bacon 2 xleh mkn..sori if ni hal sensitif..

ADIFASHLA said...

dah memang macam tu resepi dia...banyak cheese jugak...hehehehe ...aduh adik...makanan ni halal...takkan abg Adi nak makan barang haram..:P