Wednesday, May 18, 2011

Salah satu lagu kegemaran Adi sepanjang zaman...:)



This is one of my fav song...daripada Doul...tajuk lagu ni "Menanti"....suka sebab lirik lagu ni memang ikhlas dan macam kena batang hidung sendiri....hahaha....sayangnya takde video Clip untuk lagu ni...so korang enjoy la....dulu masa Adi masih bertugas kat Xfresh FM....lagu ni antara yang happening!!!! Cool....

P/s: Lama tak dengar citer pasal Doul ni....ada sesiapa kenal dia?..


5 comments:

dinie said...

xpernah dgr lagu ni.. best =)

** SaLLy ** said...

amboiii kapten...ehem3...
kiteorg pn 'menanti' tmpt biasa utk dgr celoteh kapten spt dulu..uhuk..

edzlin007 said...

lorr lama gila tak dgr lagu ni..

ADIFASHLA said...

bestkan...lirik yg jujur!!!!

myzara said...

dulu (2006), otw gi sekolah selalu dgr X-Fresh FM dalam kereta. memang layaaaaan la. next yr tu masuk asrama, dah kurang dengar dah. huhu

tiba2 tadi teringat lagu ni. cool. :) and ada satu lg lagu jugak, oleh penyanyi lelaki (bukan Doul), dalam BI, selalu dengar dulu, tp dah lupa tajuk. try jugak cari dkt website xf, tp its like xfresh dah update info, dah takde dah lirik2 lagu Menanti dan sama waktu dengannya.