Tuesday, March 24, 2009

Main Badminton..

Pic: Nak lawan kami?..boleh...hehe..(Roslin, Farouk , me and Budy)

Alhamdulillah sekarang ni Adi dah bergiat aktif balik main badminton setelah beberapa tahun tak pegang reket..kalau ada pun dalam setahun tu dua tiga kali jer main..but now dah main lagi..setiap minggu sekali ataupun 2 kali seminggu...bukan apa..inilah sukan yang Adi boleh main dengan baik dan senang nak turunkan berat badan...huhuhu...memua Azhari(PA Meta-Dome ) yang ajak main, so Adi turun la..sekarang ni ahli terbaru kami ialah Mawi..haha..boleh tahan gak la mamat ni main...ada strok jugak la...

Pic: Mawi bagi "peace" sebelum main...

Selain itu ada bebrapa selebriti yang main antaranya Abg Farouk, Azrul Raja Lawak, Kumpulan 6ixth Sense, dan kekadang Pretty Ugly dan yang paling best...pemain negara Roslin Hashim pun main jugak...walaupun sebelah pagi dia dah ada latihan kat Bukit Kiara..tapi sebelah malam dia sudi gak main ngan kitarang..walaupun kitarang n takde la teror mana pun...hehehe...


Pic: En Farouk berbangga dapat beregu bersama Roslin dan menggunakan raket yang sama seperti Roslin...tag team nampak?!!! Huhuhuhu

Hari tu kitarang ada lawan dengan team WINGS...hahah..untuk amal Palestine..kitarang kalah satu perlawanan..tapi takper la...just suka suka...hehehe...

3 comments:

cekkeya said...

wah adi, main badminton ye?

bagus2, kang nt leh plak wakil Malaysia..ekekekek

edzlin007 said...

wahhh bestnya dapat main dgn roslin hashim.

faRah said...

hehehe abg adi mane taw leh jdi wakil msia pulak...majulah sukan utk negara...(iklan)...