Saturday, February 5, 2011

Seafood time sama family...woott wooot!!!



Pic:Orang tak sampai lagi, tapi food dah sampai dulu...hahah


Sabtu 29 Jan 2011

Malam ni , mak Adi belanja makan seafood kat Pantai Jeram, dekat Kuala Selangor. Memang selalu keluarga Adi buat makan makan macam ni. Selalunya buat BBQ kat rumah jer ramai ramai. Tapi kali ni buat kelainan pulak. Adi bertolak dari KL dan jumpa mereka kat AROMA Ikan Bakar kat Pantai Jeram ini. Sampai kat pantai ni , dalam pukul 830mlm, but my famili tak sampai lagi, cuma adik perempuan dan adik ipar Adi dari Kajang yang dah sampai dulu..

Makanan pun dah mula dihidangkan, wow efisennya...oh yer kebetulan pulak malam ni ada perlawanan Piala Sumbangsih , Selangor vs Kelantan, sebetulnya Adi nak pergi stadium, tapi dah janji sama family , kenalah pergi dinner ni....lagi berbaloi kot!!!!..haha..dan tempat duduk kami betul betul depan tv!! Hahaha....dapatlah juga tengok game tu yg dimenangi oleh Kelantan!!

Malam ni memang ramai giler orang. Walaupun hujan turun tapi orang makan tetap ramai..haha

lepas 10minit Adi sampai , barulah keluarga Adi dari Tg Karang baru sampai. Jarak Tg Karang dengan Pantai Jeram ni adalah lebih kurang 30km!! Dulu masa zaman sekolah , Adi pernah berbasikal Chopper dengan kawan kawan sampai ke pantai ini...shhhhhh jangan bagitahu mak Adi yer...samapai sekarang dia tak tahu!!! :P

.ahhh rindu betul kat diarang diarang , terutama anak anak buah....3A's....Aulia, Adam dan Abid....rindu , nampak bayang mereka lega rasa hati..weeeiiiii!!!!


Pic: Ada orang rindu Pak Long la.....hehehe..sampai terlentok!!

Memandangkan makanan sudah tersedia , maka kami pun makan la, hehehe...tambah pulak hujan turun, memang berselera sekali lah...hahaha...sorrylah tak ambil banyak gambar sebab tangan penuh dengan ketam, udang ,sotong goreng, ikan siakap, penuh perut malam ni, Alhamdulillah......terima kasih mak sayang sebab belanja makan seafood malam ni!! Yum! Yum!! Love my family!!!






1 comment: