Sunday, September 30, 2012

Rakaman rancangan "Hello Bro, Tolong Masak"

Dina dan Zahid tgh menanti untuk shoot...bosan la tu! hehe

Isnin 25 Jun 2012

Lepas kerja kena duduk opis sebab hari ni ada shooting untuk salah satu episod untuk  rancangan "Hello Bro, Tolong Masak" yang menampilkan Nik Michael dan Zamir dan Fikri dari MasterChef Malaysia 1 menyediakan hidangan-hidangan istimewa di bulan  Ramadan ini 

Budak baik..hehehe aksi  tgh bosan menunggu..

Konsep rancangan ni ialah seolah olah Adi dan Zahid menelefon Nik Micheal dan kawan kawannya untuk tolong masak bagi hidangan berbuka puasa la..lebih kurang macam tu la...sebab tu nama rancangan ni "Hello Bro, Tolong Masak".

Geng lapaq...

Kawan kawan sekepala yg sempoi...sayang dorang!!

Lambat jugak kitaorang nak mula shoot , sebab katanya makanan yang dibuat oleh Nik Micheal dan Fikri tak siap lagi...khabarnya Karl Shafik pun menolong utk menyiapkan juadah utk rakaman rancangan ini ...hehehe..harap harap sedap la hidangan dia tu..hehehe..


Sudah bersedia untuk recording...buat buat lapar..hehe


Dekat nak pukul 10mlm barulah kami mula buat rakaman rancangan ni yang di rakamkan dekat cafe Astro jer...actually mata dah ngantuk giler time ni , sbb berbuka puasa tadi dah kan agak banyak..huarghhh. 

Dalam rancangan ini mereka menyediakan 2 hidangan , satu hidangan utama (mcm dlm gambar di bawah) dan juga manisan puding yag sedap giler!! 

Nasib baikla recording berjaya di buat tak sampai sejam...alhamdulillah...nak balik pun dapat jugak buah tangan daripada pihak produksi....terima kasih. 

So jenguk jenguklah kat Astro Ria menyaksikan rancangan "Hello Bro, Tolong Masak" ni ok..:) 

Antara makanan yg di buat utk rakaman hari ini...tak tahu nama  makanan ni.

Dina, Zahid, Nik  Micheal, Fikri , Ira and me...

hmmm hot tak kita orang?...hehehe...

Cuba cari apa yang tak kena kat sini?...

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI