Thursday, November 27, 2008

Potong Rambut

Selasa 25 Nov 2008

Mesti korang tertanya - tanya apa yg di buat oleh3 orang wanita kat dalam gambar di atas tu kan?..Lepas kerja petang ni, Adi ke salun untuk memotong rambut dan cuci rambut. Tengah cuci rambut datang 2 orang wanita dari timur tengah..bawak seorang budak lelaki..hehe...rupanya ini kali pertama budak lelaki itu memotong rambutnya yang agak tebal dan panjang..hehehe..

Dah namanya budak..so 1st nak potong rambut ni..terpaksalah 3 orang terlibat untuk memotong rambut budak laki tu..Budak laki tu apa lagi meraung bagai nak rak..huhuhu..Adi lak sambil cuci rambut tu..sempat ambil gambar sambil tertawa kecil. Bayangkan dari atas kerusi..boleh sampai turun ke lantai...hahahaha...tapi Adi risau gak sebab budak tu tak reti diam, then gunting rambut tu bahaya oo kalau silap sikit..habis...!! Adi dulu masa kecik- kecik..tak reti diam gak masa bergunting sampai abah Adi tergunting sedikit cuping telinga Adi ni..ada la dalam 20 minit juga 3 orang wanita ini "bertarung" dengan budak lelaki itu..Adi lak..sengeh sensorang macam kerang busuk...huhuhuhu..cute giler budak tu..

13 comments:

PINATBATE said...

huhuhu...'berterung?'..

wah!pertarungan tu nampak sungguh sengit sekali sampai ternampak sp#*&%t merah!

AuRoRa said...

adakah Adi maksudkan " bertarung" bukan " berterung" ?

faRah said...

ape lah masud d sebalik berterung yerk???np abg adi tak tnjuk fsyen rmbt tkini abg adi???

ADIFASHLA said...

sorry sorry..salah typo..huhuhu

Fizah said...

hahahah.. biasa lah tu salah taip..

faRah said...

hahahaha.....

edzlin007 said...

hahaha ingatkan ape td. budak2 mmg ramai yang jenis tak suka time potong rambut. nasib baik boy tu tak tercedera ek...

ina said...

hahahahah...namanya budak ek
sian tul...

shah said...

apsal ko tak nyanyi utk bdk tu...kasi tenang sket

*ayu* said...

sampai tergunting cuping telinga? uikks.. lasak ek?
hehee.

anyways, my 1st time here..
will definitely come again.. i will add u in my link.. can?

wholesale jewelry said...

I like your blog

常州三打一 said...

Very rich and interesting articles, good BLOG!

sticker said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
runescape powerleveling