Sunday, November 30, 2008

Kau Membius ku!!! - CicakMan 2 Planet Hitam

Khamis 27 Nov 2008

Kau membiusku dengan cinta
Cinta yang malu ku katakan
Kau membiusku dengan cinta
Sampai aku tak bisa berkata

Kau membius sampai aku jadi sering melamun
Memikirkan kita bisakah bersama

Aku dibius Cinta
Cinta yang tak ada tandingan
Namun mungkin tak ada tandingan
Entah ku tak tahu…

Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta
Usaha sekeras hati bersama selamanya
Aku dibius cinta

Ku membiusku dengan cinta
Cinta yang malu kukatakan

Kau membius sampai aku jadi sering melamun
Memikirkan kita bisakah bersama

Aku di bius Cinta
Cinta yang tak ada tandingan
Namun mungkin tak ada tandingan
Entah ku tak tahu…

Kita yang malu hati untuk mengakui saling cinta
Usaha sekeras hati bersama selamanya
Aku dibius cinta

Aku dibius cinta
Aku dibius cinta

by Melly Goeslow feat Yusri

Adi cukup suka dengar lagu Di Bius Cinta ni, sebab melodinya simple da catchy serta lirik yang tak jiwang tapi direct...

Hari ni Adi menghadiri majlis Malam Gala CicakMan2 yang berlangsung di Cathay Cineleisure Damansara.Selain Adi , Ray, Rizal, Burn dan juga Cham turut serta memeriahkan majlis ini.

Pic: Ini ana yang punya lah...!!!

Bila Adi sampai jer kat Cineileisure jam 745ptg...rupanya takde lagi yang sampai..kiranya Adi sampai awal giler la.Tapi takpe la lepak jap ngan Skuad Era. Lepas tu Ray dan Rizal sampai. Adi dan Ray kena jadi MC kejap utk majlis ini. Selain daripada itu watak watak untuk filem ini juga turut berlegar - legar memeriahkan majlis Malam Gala ini..

Pic: Yang baju hitam ni namanya RHAMA, yang baju merah ni ....errr...Cik Kiah kot..

Majlis bermula dalam jam 845malam. Antara artis -artis yang datang yang Adi nampak ialah Nabil, Syarifah Amani, Apek, Yusri, Norman, Riezman, ..itu yang Adi nampak la..sebab banyak panggung yang menayangkan CicakMan2 ini.

Pic: Suasana di ruang legar Cineilesure

Pic: Motorsikal kegunaan CicakMan!!

Yang paling adi suka ialah motorsikal ...hehe..ada juga di pamerkan motorsikal CicakMan dan juga sebuah motorsikal yang di menangi oleh seorang pendengar Era..yup..motorsikal Naza Blade 250R ini berharga RM20000..mak aii..mahal ooo...dan pemenangnya ialah seorang wanita..hehehe..takde lesen motor lak tu..hehehe..memang rezeki la..

Pic: Kakak menang motor!!!

Adi tak nak citer lengkap pasal Cicakman2 ini..korang kena tengok sendiri la..hehehe..yang pasti Cicakman akan menentang musuhnya yang kuat juga..iaitu Rhama...lakonan Tamara dari Indonesia....yer tengokla nanti..

11 comments:

kynn said...

besh x cter ni??hurm.huhuh

Fizah said...

takut mcm cicakman 1, bosan je even guna teknik yg canggih.. hurm.. tu pendapat fiza la

faRah said...

wow smartnyer abg adi mlm tu ye...rugi tak peg....huhuhu....

faRah said...

wow smartnyer abg adi mlm tu ye...rugi tak peg....huhuhu....

Fizah said...

abg adi mmg smart, nak plak dia x pakai cap.. hihihih

edzlin007 said...

alahhh...ruginya tak pegiiii!!! saya ada tiket tp ada hal lak time tu. sayang..sayang... abg adi tak bergambar dengan motor ke? cun tuuu motor naza tu...yg motor rrama tu pun cantik gak design. thanks kongsi sal ni...

faRah said...

huhuhu same lah kite edzlin..tiket bg org lain jer...era klu wt event mesti area sane...

nike shoes said...

lol,so nice

泰兴麻将 said...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all

贵港热线休闲游戏中心 said...

If you could give more detailed information on some, I think it is even more perfect, and I need to obtain more information!
Personalized Signature:金陵热线棋牌游戏中心,名城苏州游戏中心,云南信息港游戏,彭城视窗棋牌游戏中心,江苏互联星空棋牌游戏中心,广西休闲游戏中心,安徽棋牌游戏中心

intelligence said...

buy louis vuitton