Monday, August 10, 2009

RAYA @ ERA TV.

Pic:Belum raya dah dapat makan ketupat!! Yahoooo!!!

AHAD 9 OGOS

Semalam baru habis konsert di Nilai utk Jelajah ERA bersama Perodua ....penat la ...lepastu pagi ni dah kena hadir ke Taman Rekreasi Bukit Jalil untuk sesi penggambaran ERA TV edisi Raya yang menampilkan kami ..penyampai penyampai ERA...hahaha...ini antara gambar gambar sepanjang sesi pengambaran tu...



Pic: Ray dan Nana tgh feeling dalam "percintaan"..


Sinopsis ringkas RAYA ERA TV ni ialah semua penyampai ERA berhari raya di rumah Adi..hahaha..kiranya Adi jadi teraju utama la dalam drama ERA TV ni..hahaha...yup...semua penyampai penyampai ERA kenalah berlakon sekali.

Pic: Burn dan Rizal...pun ada juga.


Pic: Ray happy di rumah Adi!!!

Sesi penggambaran bermula jam 10 pagi hingga la jam 1230 pagi keesokkan hari nya..kalau nak di tanya pada Adi yang dah lama tak berlakon ni...hahaha..memang seksa menunggu ..tapi yang pasti..kami lakukan dengan yang terbaik walaupun kepenatan dari konsert jelajah semalam di Nilai tak hilang lagi...perghhh..sekurang kurangnya kami seronok dapat berlakon sama-sama....hahaha...memang mencabar jadi pelakon sebab waktu menunggunya memang cukup lama...


Pic: bakar lemang


Pic: Masak rendang


Pic: Sesi penggambaran sedang di lakukan.

So Adi takleh nak citer lebih lebih...korang kena tengok sendirik la..boleh ker kitarang ni berlakon??..hahaha..korang nilaikan sendirik la...hehehe..kalau keras tu..mintak maaf awal awal la yer....hehehe.....Oh yer... ada satu adegan tu ..memang Adi kena mekap muka putih giler..hahaha..sorry la tak leh nak letak gambar adegan tu dan muka Adi time tu...sebab...memang tak boleh blah la.....hahahaha..korang tengok jer la sendirik..and jangan gelak kuat kuat masa tengok tu...tak manis orang tengok..hahaha.....InsyaAllah RAYA ERA TV ni akan di tayangkan pada raya kedua jam 930 malam! hahaha...Tungguuuuuuuuu....ok!!!

8 comments:

nyonyacyber said...

wahhh beshnyer makan ketupat

Lynda said...

Wahh bestnyer!!!! awal -awal lagi dh sambut raya nie..x sabar nk tengok RAYA@ERA TV..Mesti best n kelakar giler..hehehheeh...

** SaLLy ** said...

waduh2..nampak gayenyeee mlm raya kedua tak kuar memanaaa laa....rugii oooo tak tgk kapten berlakon..hehehe...
HIDUPPP KAPTENNN!!! ngeh3

Rusma Gadis Ungu said...

HAI ABG ADI!!!
wah!!!syioknyer dapat raye ala2 kampung lagi.hensem2 n cun gak penyampai2 era pakai baju raye...hihihi...
ni yg x sabar nak tgk.lagi2 abg adi watak utame, mesti gempak kan!.
jom ramai2 kite tonton Raya@Eratv raye nanti....Cayalah!!!

ADIFASHLA said...

hahaha....ples ples ples...kamu jangan nakal!!!!..hahaha

edzlin007 said...

wahhh cam menarik ni....lama tak tgk abg adi berlakon.haha...akan ku tunggu dpn tv.

nasha_nadz said...

bestkan raye ramai2?nasha raye sorg2...lgsg xbermakna raya tahun ni..

faRah said...

kt kmpg takde pring astro..cmner ni??huhuhu...pasti ade ulangan nye..era mmg gempak ade je idea nyer...