Tuesday, August 4, 2009

Video High 5- adi dan Burn!




Haa...Inilah video di mana Adi dan Burn berkunjung ke Bread City , Shah Alam 2 minggu lepas..so enjoy lah yer...:P

4 comments:

Rusmahainiza said...

hai abg adi....
bestnyer dpt melawat sendri kt kilang hi5.
x sabar rasenyer nak rase roti perisa sirap bandung. macam sedap jerk tgk abg adi n abg burn mkn, nak jugek!...yum!....yum!...yum!...
n lagi x sabar nak tgk bungkusan roti yang ader muka abg berdua....hihihi...
good luck!bye....

faRah said...

thanks abg adi share vdeo kt kilg hi-5 tu..is good to know how the process hppend..tapi tak b'ksmptan lg nak p bli..ish mule2 t'pk gak sdp ke yerk yelah air bandung pon da lama tak mnum ni pulak nk mkn roti perisa bandung..but must try it t'goda gak tgk abg adi n burn siap rebut2 roti tu lg..mesti sedap pnyer kan..
ape2 pon congrates da maju setapak ke dpn..keep it up bro..

edzlin007 said...

haha dah jd duta roti

ADIFASHLA said...

bukan duta..duta tu kalau jadi duta negara...ni jadi rakan High 5 jer
hehehe