Monday, August 3, 2009

Stress...

Pic: Stay away from me...coz i want to eat more...hahaha

Sepanjang beberapa hari dalam minggu lepas Adi agak stress skit..tak tahu pasal apa...tapi yang pasti mesti rasa macam nak marah orang jer..kalau org buat salah sikit ..mesti rasa cam nak marah jer orang tu..hahaha.....pernah tak korang rasa asyik nak marah orang jer..hahaha...tapi nasib baik la Adi elakkan dari cari pasal atau membenarkan org cari pasal dengan Adi..hahaha...kalau tak...memang dah kena hambur....tak tahu la..rasa macam serabut jer kepala.....

10 comments:

faRah said...

hehehe..knp org klu stress or tension kne mkn byk2 yeh lg2 jajan or cklt??lps tu bru r rase cool skit..slalu sgt jadi klu stress msti nk lps mrh kt org kesian org tu jdi mgsa kdaan..nk wt cmner kan..hopefully abg adi dah okay lah rite now..be cool okay..

puteri said...

salam hai abg adi..hurmm..pada pendapat saye (walau tak mintak hehe) itu adalah tanda2 abg kene carik "seseorang" yg dapat menjaga & menguruskan hidup abg adi,"seseorang" yg sentiasa meneman dan menenangkan abg adi :)dah ade yg tlg uruskan ,takde la tensen2 lagi hehe

Shukri said...

kabare adi..

udah mangan ke belum?
heheheh

biasalah stress2 nie..
kalu satu hari tu x stress,
cam x best je..
ahahahah

Rusmahainiza said...

hai abg adi....jgnlah stress2. ble dah stress2 n marah2 nanti muka cepat tue!...hihihi..
biaselah kekadang perasaan kite nie ade gak time moody nie. sehappy mane pun org tu mesti ade moody day kan!
ha...ni ade petua yg saya slalu amalkan ble tetiba jerk saya rase mcm nak marah org...
1. klu kite tetiba rase BENGANG N NAK MARAH, kluar jerk dr tempat tu. carilah tempat utk ambil angin skejap ker, tarik nafas dalam2 ke...klu x berhasil pun cube cari pemandangan yg hijau. insyaallah tenang.
2. Pi tido sat. lepas tido 2 kite akan lupe kan!
3. klu dah x berhasil gak, ambil wudhuk n mengadu pd yg MAHA MENDENGAR....Insyaallah hati kite kembali tenang...
slamat mencuba...
ha...harap2 abg adi dah ok skit kot.happy alwayz n ceria adalah satu awet muda....

edzlin007 said...

wahhh...skrg dah ok? biasa la perasaan tu. ada hari yg kita moody. biar betul semua atas meja tu abg adi punya.

Cik Luna said...

selalu rasa stress cam tu...sampai rasa nak gila pun ada,...rasa nak nangis pun ada...semuala...tapi itu PMS la kot...

but for u, i guess u just need a new environment, new routine ...
buat benda sama je lelama,,,boleh tensen okeh..

ADIFASHLA said...

Hahaha..takde la..i love mu job very much...kekadang bukan pasal kerja..sometimes more personal...

Cik Luna said...

1)sila ambil udara segar
2)hadapi dgn senyuman
3)berfikiran positif
4)bersangka baik

syarihan said...

salam adi...
saya yan...
mungkin adi skrg tgh stress...
adi penah dgr pasal mc square tak??
mungkin adi x penah dgr...
tp mc square ni ada 1 gadget yg mna kementrian pelajaran korea telah mewajibkan semua pelajar2 di sana memakai gadget ni...
kat korea benda ni mcm henset dimna semua org ada...
apa yg specialnye benda ni adalah ia dpt memberi ketenangan (relaxion) dan penumpuan (concentration) utk kita...
sesuai utk semua umur....
kalo adi rasa adi perlukan benda ni...
adi just contact yan...
0132036900/0194763203-yan...

terima kasih....

hany said...

stress sbb personal yek..hmm..hehe
sape r yg bt abg adi stress nie heheh nanti hany mara yek heheh so dh tau r nape bdn abg naik heheh..xpe..mantain k..xmo stress2 k hehehe