Tuesday, October 20, 2009

Hilang kan gusar ..gelak adalah ubat terbaik bagi segala penyakit!!

Macam macam car akita lakukan untuk kurangkan stress..Adi lak kalau nak gelak..mesti cari YouTube..kekadang banyak idea menarik yang boleh kita gunakan dari Youtube..hahaha...Antara video kegemaran Adi dan Adi takkan bosan tengok ialah :












So Enjoy!!!

5 comments:

Rusma Gadis Ungu said...

HAI ABG ADI!!!
ketawa adalah penawar yg terbaik bg penyakit...saya stuju sgt abg Adi....dan kita akan sentiasa ceria dan nampak muda dari usia sebenar...So x payahlah nk susah2 cari petua awet muda.....
btw, video ni mmg bestlah abg Adi...suker tgk Abg Adi sentiasa ceria....hihihi..!!!

LaDies 09 said...

apesal tidak pernah ku tahu ini blog..url dia ssh sngt kot..hahhaha berbanding blog linda-onn.blogspot dgn zedzaidi.blogspot...heee... anyway i jus wanna to say something 4 u.." senyumlah..senyum itu tidak menyakitkan ttp senyum itu adalh ubat mujarab dlm menjaga silaturahhim'.. tp bila pkir balik btol juga..klu kite buat muka bad mood,,masam jew org takut nk tgur dgn kita silap2 terasa dgn kita tp bila kita senyum org tngk sedikit sebanyak pun seronok je ati..

ADIFASHLA said...

Hi Ladies..thanks sebab singgah sini..memangla tak nak glamer sgt..sebab ni personal blog..bukan blog artis artis ..hahaha...anyway ..senyum senyum selalu..:D

ADIFASHLA said...

Suka tengok Rusma pun senyum memanjang! hahaha

edzlin007 said...

haha mmg lawak. saya pun slalu je layan youtube bila stress