Sunday, May 2, 2010

Gathering Sekolah TIKL Batch 94-95



Sabtu 1 Mei 2010

Hari ni memang banyak aktiviti yang berlangsung utk Adi...antaranya ialah hari ni ada gathering dengan kawan kawan masa sekolah dulu...Adi dulu sekolah kat Sekolah Teknik Kuala Lumpur di Cheras dalam tingkatan 4 sampai tingkatan 5. Dah 15 tahun kitarang tak jumpa...mesti banyak perubahan dah berlaku dalam diri masing masing...hahahaha...




Pic: Perlawanan bermula...

Acara gathering ni berlangsung kat Sport Planet Seksyen 16 Shah Alam.Bermula jam 3ptg... Nak datang sini pun menggagau mencari nya...tersorok dan takde signboard pun...hahaha...Tapi Alhamdulillah selepas setengah jam mencari akhirnya jumpa juga.....kiranya Adi terlewat juga la sampai ke lokasi...

Pic: Inilah team yang pernah menggegar kolam renang Cheras dengan melompat pagar sekolah di suatu hujung minggu 15 tahun lepas...hahaha

Sampai kat lokasi , perlawanan pertama dah bermula..alahai...jumpa balik kawan kawan lama Adi...terutama rakan sekelas seperti Ayien, Kucai, Zuhri , Azmi dan Ayu...hahaha...mereka ni kawan kelas Adi..yang lain pun ada jugak ...siap ada yang angkut anak anak sekali utk memeriahkan acara ptg ni....Ada antara kitarang ni dah 15 tahun tak jumpa...tapi bila jumpa balik tu rasa macam baru semalam jer kitarang baru habis sekolah...hahaha...Kalau nak citer pasal perubahan fizikal kitarang..hahaha....ada yang tersenyum sensorang sendiri....tapi tengok jer la gambar gambar kawan kawan Adi ni...hahaha...

Pic: Bapak punya pasal, anak sanggup tido tepi gelanggang..hehehe...steadyla ..

Menarik jugak buat gathering dengan bermain futsal ni..kalau setakat duduk dan borak jer memang boring la..hahaha...walaupun kitarang ni bukan main nak menang pun ..tapi memasing tetap sporting untuk bermain.....

Pic; Bergambar kenangan dengan president PMI...hahaha...suka catit nama sapa yg tido masa kat surau dulu...hahaha...

Selain batch Adi..kami juga menjemput batch Junior kitarang untuk turut serta dalam permainan hari ni...hahaha...sudah terbukti bahawa kitarang adalah senior yang baik hati dari TIKL...hahaha...betul tak?!!

Pic: Team junior yg bersungguh sungguh utk membalas dendam terhadap senior mereka...hahaha...

Dulu masa sekolah ...ada yang kejar bola..tapi sekarang ni terbalik lak...ada bola yang kejar orang..hahaha....

Pic: Masing masing sedaya upaya menyembunyikan keboroian yg semakin terserlah..hahaha..


Adi tak lama kat gathering ni...sempat bermain 3 game dan menjaringkan 4 gol ...wooottt....wotttt....hahaha....Adi kena bertolak ke Stadium National Bukit Jalil untuk menjadi Host bagi UNGU Megaconcert 2010....walau mcam mana pun team Adi iaitu kelas ELEKTRIK 1...dapat tempat ke-3...hahaha

Pic: Semua terpaksa di berikan pingat walaupun kalah, takut takde bukti untuk bini...hahaha..


Terima kasih pada semua yang datang pada hari tu...but diharapkan kalau kita buat gathering lagi mungkin kehadiran kawan kawan yang lain dapat bertambah. Bukan selalu pun dapat jumpa...betul kan?!! ..Apa apa pun TIKL Rock!!!!! Yeah.....Jumpa lagi kawan kawan sekolah ku!!! Kenangan bersama korang tetap terpahat dalam benak ku!!!! Yeahhhh!!!


2 comments:

edzlin007 said...

haha kelakar baca part pingat tu

noor afzan said...

adi..
saya juga ex TIKL..
So,u r my super duper senior..
im batch 2001-2002