Sunday, September 25, 2011

Karnival Suara Kami 2011

SABTU 17 SEPT 2011

Hujung minggu ni Adi tak dapat join Riuh Raya Erathon.....Adi kena membuat penampilan dalam Karnival Suara Kami yang berlangsung di perkarangan Stadium Merdeka hari ini. Cuaca memang panas banget!! Agak ramai juga para remaja yang melepak sambil join acara acara yang disediakan....

Pic: Pintu masuk ke Karnival Suara kami


Pic: Teringin nak main skateboard ..tapi x reti...

Memandangkan Adi takut tersangkut dalam jam, maka Adi memilih utk naik LRT jer dari Bukit Jalil...rasa seronok lak naik LRT lately...hahaha...sampai sampai kena menapak jugak la dalam 1km menuju ke lokasi karnival dari LRT Hang Tuah.

Ramai juga artis artis yang membuat persembahan di Karnival ini , kebanyakkannya adalah artis artis underground....dan bekas bintang bintang AF pun ada juga seperti Hazama, Toi, dan ramai lagi la...

Pic: Tempat conteng dinding...


Pic: Mini stage..

Tugas Adi senang saja, naik atas pentas, perkenalkan artis dan main 2 games ..pastu habis la....hahaha...seronok main game belon dengan pengunjung...

Pic: Me with Dili (Mix FM) and Anantha (THR Raaga)

Pic: Hazama, Afiq dan Toi bekas AF stars pun ada...diarang bikin band la..

Adi tak boleh lama lama sangat kat sini, dalam pukul 3ptg tu, Adi dah cabut sebab nak balik kampung, Adik nak kawin maaa....balik terus ke Tg Karang...



So malam ni memang tak dapat tengok Nelly la masa konsert nanti...takpelah....my bro punya wedding jauh lebih best kot...hehehe...


Pic: En Ayam...

3 comments:

edzlin007 said...

SuaraKami ni sgt best :) tp petang hujan dah...

ADIFASHLA said...

nasib baik tak kena timpa hujan lagik time balik tu..hehehe

AKzMuaz said...

mmg best~ time sy dtg sy prasan abg adi dh balik! xsempat nk tego.. :) but still mlm konsert best!!