Tuesday, April 7, 2009

ELLA - PUISI HAMBA!!!

KHAMIS 2 APRIL 2009

Pic: Ella yang sentiasa keleteh dan ceria!!!

Ella is back!!!! Yup..Ella akan muncul dengan album barunya Mei 2009 ni...tetapi dia dah keluarkan "single"nya yang bertajuk "Puisi Hamba"

Pic: Me and Ella

Hari ni Ella datang dengan Jojie! Kakak merangkap manager Ella..Tahutak, Ella ni rupanya.."hantu" bola jugak..dia tahu nama-nama pemain bola sepak..tapi yang peliknya dia sokong dua pasukan EPL...iaitu MU dan Chelsea...hahaha..macam mana tu?..Katanya..kalau satu team kalah...mesti satu team lagi menang!!! So dia ada benda nak sokong dalam EPL...hikhik hik...macam tu pulak..Adi dan Burn gelak jer la...

Pic: Petang ERA bersama ELLA.

Adi ada koleksi lagu lagu Ella ..memang Adi ni salah seorang peminat Ella....keset Ella 30110 sampai hancur dan Adi terpaksa beli yang lain di sebabkan rosak dek selalu sangat di mainkan dalam walkman Adi masa sekolah menengah dulu!!!Lagu berhantu Ella yang Adi dengar sampai saat ini dan takkan bosan ialah lagu "Menanti" dari album ELLA USA!!! Dengar la lagu tu kalau tengah rindu seseorang!!!!! Yeahhh jiwangggg!!!!Ella Rocks!!!


Pic: Bukan kitarang jer sibuk nak bergambar dengan Ella..Ella pun gila ambik gambar jugak!!

6 comments:

ROSE EL said...

ELLAAAAAAAAAAA...Miss u..muah muah muah....lame x jumpa JOEL...Jenguk-jenguk ler kat rose ibukota.com.my

ROSE EL said...

ELLAAAAAAAAAAA...Miss u..muah muah muah....lame x jumpa JOEL...Jenguk-jenguk ler kat rose ibukota.com.my

Czuka said...

Uhuhuhu windu nyer kat ELLA...bila nak buat show kat PH lagi...

edzlin007 said...

ella....i luvv uuu....suka gak album ella USA. the best album dan yg paling laku kan.

juara said...

sama la adi.. kaset ella mmg bnyk hancus sbb ulang2 main kaset.. rosak beli lagi.. apa pun album baru dari ELLA..WAJIB beli.. :)

Lan Bingka said...

sokong MU dan Chelsea..
hehe..bkn penyokong setia tu..