Tuesday, April 7, 2009

SABTU 4 APRIL 2009


Pic:Pasar Siang Serdang!!

Malam tadi selepas Malam Penghargaan Perodua, Adi terus bergegas ke Bangi , main futsal lak dari pukul 1230pagi sampailah 3 pagi!! Hahaha...Balik rumah tido kejap dan pagi pukul 9 dah keluar rumah basuh kereta dan lepas tu Adi nak pergi tengok rumah baru di Puchong dengan member.


Masa nak ambik member kat UPM..dia ajak singgah kat Pasar Siang Serdang...haaaa..mungkin ramai yang tak tahu pasar ni...ianya terletak berhampiran tapak MAHA...senang citer dalam kawasan Mardi Serdang...Apa yang ada?..macam macam ada kat sini...tapi kebanyakkannya ialah menjual makanan..rasanya semua ada kat sini...selalunya pasar malam jer ada kan..tapi pasar siang ni pun "not bad"...dari barangan makanan sehinggalah menjual pokok bunga malam ikan dan daging juga ada di jual kat Pasar Siang Serdang ni...

Pic: Keropok Lekor Losong yang sedap !!!!

Menarik gak..dan pasar ni di buka dari jam 7 pagi sampai 12 tgh hari ...pada hari Sabtu..dan kalau nak makan kat sini ..juga ada tempat atau bangsal beserta meja dan kerusi di sediakan...sempoi jer....Hahaha...next saturday ni Adi nak pergi lagi la..sebab ternampak benda yang Adi berkenan dan nak beli lagi....iaitu Keropok Lekor Losong yang sedap ..lembut dan banyak ikannya!!!

6 comments:

Czuka said...

Hye Adi..ada lagi keropok lekor yang paling sedap kat Tganu.. kalau nak beli kena beratur 2 - 3 jam baru dapat...otw nak ker airport... kalau Adi dapat makan yang nie....emmm LOSONG nyer x pandang pun...nti kita hantarkan kat adi tapi kena goreng sendiri la...hehehehe

edzlin007 said...

next week nak pegi lagi? nak iiikuutt...hehe

aMir RaYYaN said...

salam...wow abg adie..sedapnya keropok lekor...

αznιℓαnιℓαρℓє said...

Alermak! Keropok lekor.
yummy! my favourite!

Roslan said...

adi singgah upm ajak r sama aku..aku kat upm..hehehe

contaminatedcookies said...

sedapnya kropok gote