Thursday, April 16, 2009

Pic: Chandra Sakti with me.

SELASA 7 APRIL 2009

Tak semua artis dari Indonesia semuanya full time jadi penyanyi..macam Chandra ni..dia ni sebelum ini pernah manjadi penyanyi latar bagi artis artis besar di Indonesia , malah pernah jadi penyanyi latar kepada Sheila Majid , semasa Sheila Majid buat show kat Indonesia..Setelah 8 tahun menunggu untuk berduet dengan Sheila Majid..akhirnya impian tersebut tercapai pada tahun lepas..

Adi buat rakaman untuk Ngetop ERA bersama Chandra dan nantikan lah bila ia keudara nanti yer...semasa rakaman boleh si Burn ni silap sebut nama...

Burn: "Ngetop Era bersama dengan Chandra Wijaya...."

Chandra ternganga ...

Adi: "Wei..Chandra Wijaya tu pemain badminton la..ni Chandra Sakti la...apa la .."

Lepas tu kitarang gelak kuat kuat sampai guling guling..hahaha...Selain dari menjadi penyanyi..Chandra ni juga merupakan seorang arkitek dalaman bagi kediaman..hahaha...Kira bidang nyanyian ni adalah sampingan dia la kot...

1 comment:

edzlin007 said...

oohh begini rupanya chandra sakti. selama ni dgr nama aja