Sunday, August 31, 2008

Selamat Berpuasa..


Adi ucapkan selamat menyambut ramadhan, semoga kita sama-sama boleh mengambil kesempatan ini untuk memperbanyakkan amalan kita yang mungkin selama ini kita tertinggal, terlupa, terabai, tertangguh dan banyak lagi alasan-alasan yang ada. Setahun cepat berlalu dan Ramadhan datang lagi..Alhamdulillah..kita masih di sini!!!

4 comments:

** SaLLy ** said...

Selamat berpuasa adi!! wahhh kalini dapat la berbuka puasa kt rumah & terawih tiap2 mlm kan..hehehehe..dh tak kena keje mlm lg..
semoga ramadhan kali ini penuh bermakna dan penuh ketaqwaan.. :)

rendu suasana yang lalu..huhuhuhu...

Mommy Lily said...

slmt berpuasa ADI..

love you on ERA

ADIFASHLA said...

Terima kasih..Selamat berpuasa Sally dan Mommy Lily..huhuhu..terus dengar Era haaa...

nor said...

salam..
fizah nak share dgn Adi & friend kat sini. Ramadhan kali ni lebih bermakna spt yg diharapkan. Sbb Allah memberi hidayat dan petunjuk-Nya.. Alhamdunillah.
Actually da lama nak pakai tudung,tp fizah buat pembersihan rohani dulu. Dan fizah decide nak pakai thn ni sbb birthday fizah thn ni dlm bulan puasa. Kakak kandung fizah la yang paling seronok , sbb kitaorg ada 3 beradik je. Seronoknya! Kalau nak tggu ia berulang lagi umur fizah 36 thn, dah tua la.. hopefulli , Dia ttp kan hati fizah.. Amin..
Thx pada yg sudi membaca.. Selamat tamat kan puasa utk hari ni..