Thursday, August 21, 2008

Selamat Hari Raya....belum lagi laaa!!!

Rabu 20 Ogos 2008

Pic: Tahun ni kaler hijau lak la..huhuhu


Selamat Hari Raya!! hehe..belum lagi la..tapi kitarang semua dah beraya sakan dengan baju baru..hahaha..cantik tak? Tahun ni Adi ingat nak pakai baju yang kaler hijau...sebab 1st time beraya sebagai penyampai ERA...hehehe..ambik semangat.

Pic: Penyampai Era FM yang tak sabar nak beraya!!

Ini adalah sesi bergambar untuk Hari Raya bagi Majalah Hai!! Actually baju ni adalah baju sponsor , so Adi pakai jer la. lagi pun cam menarik lak pakai baju kaler hijau?.


Pic:Lepas bergambar induvidu..Adi dan Kieran beraya di dalam ofis sendiri..hahaha

Hehehe..sambil sambil tengah tunggu penyampai wanita siap bergambar, Adi, Kiran dan Pak Nil berposing sakan la dengan baju raya kitarang! Kontrol cute semua..(cute ker?!!!)..hahaha...

Pic: Control Cute konon...whuarghhh hahaha!!

Photoshoot ini berlangsung di sekitar Astro dan di konti Era jer!! yeah!! semua penyampai Era ada bergambar sekali! Rasa macam Raya betul la kan..tapi kan raya tahun ni ada yang tak best la...sebab hari raya ke dua Adi dah kena on air la pulak..aisyeh!!!

Pic: Rasa cam pengantin lak! huhuhu


Pic: Pak Nil, Adi dan Kieran ..posing dalam konti lak!


Pic: Tetiba..Linda Onn pun nak menyelit jugak..haha

oh yer , start minggu ni (22 Ogos - 1 Sept) Adi, Kiran dan Nana akan bercuti selama seminggu..so Pagi@Era akan di ganti oleh Ray dan juga Reza! hehehe...yea yea dapat cuti!!Dah 4 bulan Adi tak bercuti..tapi takde la cuti betul sebab Adi ada kerja gak nak kena buat time cuti ni..carik duit raya la..hehehe...Selamat Hari Raya...(walaupun lama lagi)...

5 comments:

akugafi said...

Salam, lamer tak nmpk Aznil yer..
so nice d sinjang u buat, I memamng tak reti buat ikatan sinjang camtuh.. puasa dah nak dekat.. ready dah ker Adi? :)

edzlin007 said...

wahhh...abis tiga2 skali cuti...selamat bercuti adi. best nya tgk pics korang pakai baju raya ni. nanti dah kuar majalah tu, inform la kitaorg sini

ADIFASHLA said...

Akugafi! oohh tak tahu lak ikatan tu namanya ikatan Sinjang..hahhaa..belajar dengan org mekap dulu. Senang jer buatnya..keronyok keronyok jer..lepas tu simpilkan, dan buat bunganyer..hahahaha..

nor said...

Adi,
gmbr yg 3rd last tu mmg mcm pengatin lelaki...
hihiih

ADIFASHLA said...

err Nor..anda silap...gambar tu..macam pengapit pengantin! huhuhuhu