Friday, November 25, 2011

Lepak rumah Pak Nil...

Pic: kambing..ohh kambing..


AHAD 30 OKT 2011

Pak Nil tetiba mesej dua hari lepas.....

"jom lepak sama - sama kat rumah Pak Nil Ahad ni...rindu kat korang semua..PakNil buat kambing golek"....

Ahh memang pantang kalau Pak Nil ajak makan tak pergi...hehehe...so hari ni dapatlah melepak ngan Pak Nil dan keluarganya dan keluarga "Hero Malaya" Kitarang ni....

Adi sampai dalam pukul 3:30ptg gak la..antara yang terlambat..hahaha...makanan memang banyak giler!!


Si Zahid dah berkaraoke dah..perghh ...kelakau la pilihan lagu ko Zahid....mengarut!! but itulah Zahid..versetile.....hehhehe...mana taknya , lagu org org tua pun dibalonnya...Antara yang datang ialah Iqram, DJ Nas-T, Zahiril Adzim, Erry Putra, Riz, Farish dan kaum kerabat yg lain la...ramai gak la..


Pic: Zahid dengan Farish tgh buat sarkis...hahaha...terlebih gula...


Lepas makan makan kitarang berkaraoke lagik..sempat berduet dgn Pak Nil ..hahaha..lagu Jay Jay ngan Dayang Ku Intan "Mawar Pudar warna"...kah kah kah kah...Pak Nil biasala, dia pasti akan ambik part suara pompuannyer ...sebab suara dia tinggi maaa....hehehe


Sejak lepas Riuh Raya Erathon hari tu, Pak Nil dah sibuk dengan teater NORA nyer..lepas tu dia ke Sabah utk Sabah Tourism....baru sekarang la dia ada kelapangan untuk berehat...patutnya dia boleh ambil masa ni utk berehat jer ngan keluarga....tapi still nak buat acara makan makan ni....agaknya cukup ker rehat si Pak Nil ni......kagum la!!!

Pic: Bergambar reramai...

Kitarang ni lama gak tak bertemu..so bila dah berkumpul mcm ni..masing masing pun enjoy tak ingat la..haha...borak borak..gossip..hahaha....

Pic: Ni tgh berduet dgn bob lagu "Lagu Untuk Mu" nak terkincit di buatnya...hahaha


Dekat maghrib juga kitarang beransur pulang...terima kasih Pak Nil sebab buat makan makan ni...next time kita buat lagi ok...hehehe...balik rumah siap bawak balik lagi makanan tu..hehehe

Pic: Pak Nil dan baby Riz nya....nyanyi lagu Yank!! hehehe...


1 comment:

edzlin007 said...

wahh zahid dgn Farish tu...hehe kalau ada video masa korang tengah menggila / karaoke tu best gak :D

erm, anak paknil tu comel.