Saturday, September 6, 2008

TAYANGAN EKSKLUSIF CAMP ROCK

SABTU 6 SEPT 2008

Pic: Adi bersama Suki yang menyanyikan lagu tema CAMP ROCK!

Yup, seperti yang Adi dah citer sebelum ni , Tayangan eksklusif CAMP ROCK telah pun selamat berlangsung semalam di GSC PAVILION. Adi sampai kat Pavilion dalam jam 245ptg dengan hujan yang turun agak lebat, nasib baik ianyatidak terllau jam sangat kat Jalan Tun Razak...Alhamdulillah ..sebab Adikeluar rumah pun agak lewat..sebab malam sebelumnya Adi main futsal sampai pukul 4pg dan terus sahur..kat bangi..hahaha..gian nak main futsal.

Sampai jer..semua dah Ada, Farah, Amylea, Syawal..cuma Rizz jer yg tak sampai lagi sebab jam la tu. ahahaha..nasib baik Adi bukan yang terakhir sampai..lega!!

Pic: Farah dan Syawal, kitarang kena tahan dalam bilik menunggu!! huhuhu

Lepas Rizz datang terus kami di terangkan tentang perjalanan majlis, Kena lalu kapet merah , main game dan juga sesi bersama peminat. Oklah, takde la lama sangat .

Pic: Dengan Syawal..kata Syawal gambar ni macam dalam filem "Matrix"...huhuhu.

415ptg kami dah turun untuk red kapet. Wah tak sangka, ramai lak orang time puasa-puasa ni. hehe..kalau ikutkan budget Adi tak la ramai sangat org datang memandangkan hujan turun mencurah-curah kat luar..Wah Ean dari Hitz FM pun mengalu-alukan kehadiran kami..Ean lak baru balik dari Hong Kong buat Event kat sana..cellemek..cayalah bro.

Pic; Alamak baru perasan, mata ku rabak!!!dengan Farah Brep! Brep!


Pic: Errr betul ker diarang ni bercinta?...Amylea dan Rizz dalam CAMP ROCK?..

Pic: Di atas pentas..
(Pic Oleh Wan& Sally)



Pic: Dengan kawan-kawan, Zareena, Sally, Ameer dan juga Wan..."Peluk Kawan"!!!

Lepas acara di atas pentas, terus kami masuk ke dalam panggung utk menonton dan mendengar suara kitarang yang telah kitarang rakamkan, scene Adi takde la banyak sangat. Tapi kira ok la. yang peliknya bila dialog Adi keluar jer , semua orang gelak?..naper yek?..hahaha..bebudak kata suara Adi kelakar dan juga kena dengan watak..hahaha..iyer la tu..macam suara "Sinyo" dalam citer Doraemon kot?..hahahaha..lantak la korang..hahaha.


Pic: CAMP ROCK dalam panggung!

Honestly, citer Camp Rock ini sesuai untuk para remaja yang mungkin nak membesar dan yang mungkin minat giler ngan muzik..citernya sedikit ringan, tapi itulah yang menjadi kegilaan satu dunia sekarang..Pelik kan?..mungkin di sebabkan kehadiran The Jonas Brothers menjadi kan Camp Rock ni meletup-letup..huhuhu.

Pic: Syawal dan Adi bikin kecoh dalam panggung!!

Adi dan Syawal kat dalam panggung bikin kecoh jugak la..hehe..yer la sebab scene kitarang tak banyak, masa tayangan si Syawal ni siap tanya kat Adi..."Lama lagi ker scene kita ni bro?.."...hahaha...


Pic: Lepak ngan geng "Peluk Kawaannn!!" kat KFC..Amerr..diet la weii!! huhu

Tayangan tamat jam 630ptg, lepas tu Adi hantar barang kat kereta dan salin baju sekali.pastu sambung jalan - jalan kat Pavilion sebelum berbuka puasa. Mak aii, memang ramai org yang ada kat Food Republic. hehe..Adi berbuka puasa kat sebuah restoren Mexico kat aras -3 ... Not bad la makanan dia. tapi Adi makan sikit jer..lepas tu lari ke KFC lepak ngan si Zareena, an, Amier dan Sally..hehehe...lepas berbuka kitarang pun balik la..nak balik tu hujan masih lagi turun...yeah...malam minggu yang basah!!. Jangan lupa tengok Camp Rock mulai hari ini ( 7 Sept) di Saluran Disney!!

6 comments:

edzlin007 said...

meriah nya majlis. huhu abg adi mkn 2 kali. hebat

** SaLLy ** said...

yeahhh..alihsuara adi denganw watak tu memang menjadikk la...sebab tu ada respon.tahniahh adi!!! **peluk kawann!!**

atie said...

hai adi.....atie pg masa tayangan tu..memang watak adi & shawal skit tapi berkesan.....hiks...pling popular dialog "peluk kawan"..CAMP ROCK memang best ler

Aina said...

memangg ROCK

honeydontspeak said...

bang bang to adi ding dong..BEST!!!memang kene gile!time tgk zirah dgn najwa asek main tukar2 version malay and english..
=)

ADIFASHLA said...

huhuhu, thanks la sebab tengok Camp Rock tu..mana tahu nanti kalau ada rezeki Camp Rock 2..boleh la Adi turut serta lagi..hahaha...masalahnya..ade lagi ker?..huhuhu