Tuesday, June 30, 2009

Micheal Jackson........dah takde..

JUMAAT 26 Jun 2009

Awal pagi hari ni memang mengejutkan...pagi pagi Adi akan buka Facebook...sekali ternampak status Joe Lee ( bekas wartawan Malay Mail)...ehhh apasal lak dia "tepek" video clip Micheal Jackson "Gone Too Soon" ...aik..lepas tu nampak status kawan yang lain pun semua pasal MJ...hmmmmmm...berdetik hati.......tetiba dapat SMS dari NANA......

"Untuk pengetahuan ko...MJ dah meninggal dunia!!..aku tengah sedih!!"

HUH??!!! Terdiam sekejap.....What The Fish!!....terus buka berita CNN....yup....memang sah MJ dah takde....:(((((...sambung senyap!!....rasa cam tak percaya!!


Hmmm..kenapa Adi nak sedih??.....atau pun ada jugak yang cakap....apa yang ko nak sedih ?..bukan sedra mara ko pun.....amboi....jawapannya.....

hmmm entahla....tapi mungkin sebab adi membesar dengan lagu - lagu MJ..malah kalau bosan Adi akan layan persembahan MJ kat You Tube....

Tapi entah la..bila MJ meninggal ni rasa macam dia tu kita kenal atau rapat sangat dengan kita...sebab apa dia meninggal?..hmm..korang mesti dah tahu kan?..


Tapi satu laporan dari KOSMO..yang mendapat info bocor berkenaan pembedahan autopsi MJ...memang agak menarik...korang baca la petikan bawah ni dari KOSMO..
Apa- apa pun Adi tgh ternanti nanti kan bagaimana agaknya upacara pengkebumian akan dilakukan....dan untuk MJ....Damai Di SANA!!!..we gonna miss u!!!

2 comments:

faRah said...

thanks abg adi share cte about MJ here..sgt2 t'kejut ble pg tu paknil gtaw kt era mule2 tak caye gak then ble tgk CNN kot bru lah cye..mmg kite tak knl malah tak pnh jumpe pon tpi cm abg adi kate kite m'besar ngn lagu2 die n die lain dri arts yang ade..seorg yg pelik n penuh dgn dugaan itu ini.. tak sbr gak nk tgk cara pngkebumian..
GoNNa miss him too....

edzlin007 said...

sedih juga, selalu dengar lagu-lagunya. MJ mmg the legend.