Monday, June 22, 2009

SKUAD ERA datang Tg Karang!!

AHAD 17 Mei 2009

Semalam lepas Konsert Kemincak AF7 , Adi terus balik kampung malam tu jugak. Lagi pun lama tak balik kampung kan?!!

Pic: Kay, AP dan Ray yang merantau!

My parent takde kat rumah..semua sibuk pergi kenduri sana saini...Sekali masa tengah hari tu, masa adi tgh lepak ...telefon berbunyi... kring kringgg

Ray: Bro!! Ko kat mana?
Adi: Kat kampong la..kenapa?
Ray: Aku nak pergi tempat ko ni ...dengan budak budak Skuad...
Adi: Buat apa?..
Ray: Bagi hadiah kepada pemenang kat Tg Karang!!
Adi: Oooooo...Cham mana?..bukan ker Cham yang patut hantar?!!!
Ray: Cham tak bangun tido laaa....hahahahaha
Adi: Ok...datang la....



Pic: Ray dan Skuad Era baru sampai kat rumah Adi.

Sepatutnya Cham dan Ray yang di tugaskan menghantar hadiah ni..Adi pun tak tahu rupanya diarang kena hantar hadiah kepada seorang pemenang sempena hari Ibu kat Tg karang ni...kebetulan adi balik kampung..

Pic: AP tengah carik Buah mata Kucing

Lepas tu Adi jumpa diarang kat rumah pemenang tersebut..wahhh meriahnya siap ada katering yang sediakan makanan untuk kami semua..alahai..terima kasih la...makan sakan kitarang... Dalam pukul 3 ptg tu baru la kitarang balik kerumah Adi utk berehat kejap sambil minum petang!..Cuaca agak panas jugak la...Si AP sempat jugak mencari buah mata kucing yang tertanam kat depan rumah Adi..si Ray dan Kay pulak dah siap sedia nak membuta....penat la tu..hahaha


Pic: Kami nak balikkkk!!!

Actually Adi nak bawak diarang jenjalan kat sungai ataupun pegi sawah..memandangkan diarang takde masa ..so takleh la pergi..hahaha..dalam jam 430 ptg diarang pun balik ke KL dengan kereta baru Skuad Myvi ERA...hehehe..

3 comments:

edzlin007 said...

dari dulu saya suka baca pasal kampung abg adi ni

** SaLLy ** said...

napa tak singgah umah sally??hehehe

faRah said...

yezza btol lah edzlin coz abg adi ni suker story psl kmpg die kan...