Friday, June 5, 2009


Salam!!

Ya ampun..sorry la lama tak update blog ni sebab memang betul betul sibuk giler sekarang nni lepas pindah shift petang kat ERA..tapi macam mana pun adi akan cuba up date la..hehehe..ni nak jemput semua datang ke event ni!! kalau free la yer..Tree Party...mari kita selamatkan bumi ini!!!Adi pun akan berada kat sana...:)

3 comments:

faRah said...

wlaikmslm....
at last ade gak smthing new to read..hehehe abg adi abg adi bz bangat ya kamu skg...party tree tuk slmtkan bumi kita yeh??i/allah ade klpangan....

PINATBATE said...

wahh! kangen sama abg Adi!

edzlin007 said...

slamat kembali abg adi.hehe

wahhh tak prasan abg adi dan burn pun join sama, yay, mmg akan pegi event ni.