Saturday, September 25, 2010

Cabaran 14 Hari dengan Nestle Bliss




Adi baru sahaja menerima tawaran untuk menjayakan program 14hari cabaran minum minuman yogurt Nestle Bliss....jadi excited jugak la dapat turut serta dalam projek ini, memandang kan Adi memang gemarkan makanan yang berasaskan yogurt...sebagai pengganti aiskrim!!!

Semua orang tahu makan yogurt adalah baik untuk kesihatan. Sama lah dengan meminum Nestle Bliss yang sedap, rendah lemak dan juga kurang manis..sedap la . Adi dan mak Adi memang suka minum Nestle Bliss ni...somemore rasanya memang dari jus yang sebenar...so takde la perisa tiruan dalam Nestle Bliss ni.


Pic: Perisa yang Adi suka!!

Ia juga dapat membantu penghazaman perut..Nestle Blizz juga merupakan satu satunya minuman yogurt yang mengandungi "Inulin" atau pun dalam erti kata lain mengandungi fiber!!

Pic: Penuh kat dalam peti sejuk!!

Terima kasih kepada Nestle yang memebekalkan Adi dengan Nestle Bliss ni..boleh la Adi nikmatinya bila bila masa jer....

Korang boleh dapatkan di pasaran dalam kuantiti 700gram dan 200gram dengan 10 perisa buah buahan yang unik!!!

Selamat mencuba!!!






4 comments:

edzlin007 said...

Favourite saya juga yg strawberry tu. every week beli stok. tapi takdelah penuh dlm peti sejuk mcm abg adi tu. hehe

ADIFASHLA said...

so u kenalah penuhkan Edzlin yer...hahaha...now abg adi dah cut aiskrim kat dlm peti sejuk ...hehehe

shah said...

mak aih, dah macam kedai

akugafi said...

Bley naikkan berat badan ker ADi?
Hehe nak naikkan skets after posa hehehe :)