Thursday, September 30, 2010

Petang ERA #1 Drive Show pilihan pendengar.




RABU 29 SEPT 2010

Hari ni keputusan untuk kaji selidik Nielsen di keluarkan....alhamdulillah sekali lagi Petang ERA yang di kendalikan oleh Adi dan Reza berjaya menduduki tangga pertama untuk kategori Drive Show untuk siaran radio di Malaysia. Alhamdulillah...memang la happy kan...macam orang dapat no1 periksa dalam kelas masa sekolah sekolah dulu...

Tapi ini semua tidak akan berlaku kalau takde kerja keras dan bersungguh sungguh dari semua team ERA dan juga AMP. yup!! Semenjak bekerja sebagai penyampai radio sejak 6 tahun yang lalu..inilah saat saat yang paling puas utk nikmati!! Yeahhh!!! Adi tahu pasti ada pasang surut dalam persaingan radio ini, sebab itu kitarang akan terus memberikan yg terbaik tak kira la kedudukan kitarang kat mana....Hari ni mungkin kat atas....esok mungkin kat bawah...


Semasa Nazri (bos Era) datang menjenguk secara tiba tiba ke dalam studio , ketika Adi dan Reza bersiaran...dari luar jer dia dah tersenyum senyun....bila dia masuk dalam studio kitarang, dia pun berkata...:

Nazri: Tahniah korang no 1 untuk Drive Show kat Malaysia.....!!!

Adi dan Reza: Huh?!!

Pastu Adi dan Reza menjerit dalam studio kitarang dan kitarang bertiga berpelukan bersama sama.....menghargai detik detik yang hebat ini...macam budak budak kecik jer kitarang terlompat lompat dalam studio.....Alhamdulillah....syukur!!


Well , terima kasih kat semua pendengar ERA dan teruskan sokongan anda kepada kami..."andai kata kami di atas , jangan pula dipuji...dan andai kata kami di bawah, jangan pula dikeji"


lepas jer dapat keputusan ....terus DEMAM.....aduhh....cobaan!!

4 comments:

Cik Miza said...

tahniah!!!!!!!!!!! love adi since "hancur hatiku, mengenang dikau" hahahaha

akugafi said...

TAHNIAH YER ADI :)
ALHAMDULILLAH!:)

ADIFASHLA said...

Thanks Miza ....@akugafi!! Selamat hari raya to u!! Lama tak dengar citer?..busy kerja ka?..hahaha..thanks sebab singgah sini ler...

edzlin007 said...

Tahniah Abg Adi dan Abg Reza!!!!! Korang memang best, memang patut no 1!