Tuesday, September 21, 2010

Majlis Pelancaran Larian KL vs Singapore Nike City 10K



SELASA 21 SEPT 2010

Hari ini pagi pagi lagi Adi dah bersiap untuk ke Pavilion KL sempena pelancaranLarian KL vs SG Nike City 10K.


Adi di jemput untuk memeriahkan acara pelancaran ini, dan insyaAllah kalau kaki Adi pulih sepenuhnya Adi akan menyertai larian ini nanti...lutut masih sakit sangat now..sampaikan berjalan pun kekadang sakit...


Tak sangka , rupanya member Adi , bekas penyampai ERA iaitu Burn pun ada jugak la...sejak Burn tinggalkan ERA, inilah kali pertama kitarang jumpa balik...hehehe...xcited jugak la...coz Burn sama sama dulu dari zaman AF, pastu kat Xfresh FM...dan lepas tu kat ERA, now Burn buat host sukan untuk Astro Arena dan juga ESPN Singapura....happy for u Burn!! So kepada yang rindu kan Burn ini ada pesanan dari Burn untuk korang!!




Pic: Mena dan Andrew , orang kuat Nike Malaysia

Adi sampai ke Pavilion dalam pukul 930pagi dan terus salin baju untuk larian sekejap lagi!! Adi dapat sehelai t shirt, seluar pendek dan juga sepasang kasut Nike LUNARGLIDE +2

Pic: LunarGlide +2



So hari ni acaranya, Adi dan Burn serta beberapa selebriti yang lain berlari mengelilingi Pavilion dalam jarak 1.5km , tapi Adi takde la lari laju sangat , just lari lari anak jer...untuk mengelakkan lutut sakit lebih teruk....






Untuk korang yang nak menyertai larian ini...ini ada sedikit butiran untuk korang...

Tarikh : 10 Okt 2010 (Sunday)

Masa: 7 Pagi

Tempat: Padang letak kereta Jalan Binjai ,KLCC

Kategori : 5KM & 10KM

Pic: Sebelum berlari kenalah warm up dulu..


Yuran Pendaftaran


RM10 (24 YRS OLD AND BELOW AS OF 10 OCT 2010)
RM50 (OPEN CATEGORY - MEN'S & WOMEN'S)

Pic: Dalam perjalanan , berhenti kejap , ambik nafas!! hehehe


Infomasi Hadiah

10K Prizes


prize-table10k-my.gif

Pic: Ni dapat no 1 ker no 3 dari belakang?...hahaha


5K Prizes
prize-table5k-my.gif


School Categories' Prizes
prize-table-team-my-1.gif

Pic: Jamie Pang, Burn and me..memperagakan baju rasmi utk larian nanti!!


Untuk pendaftaran korang boleh pergi ke www.nikerunning.com.my

Jadi jangan lupa sertainya larian ini dan kita jumpa nanti pada 10.10.10!!!





1 comment:

edzlin007 said...

burn!!! rindu gile kat dia.