Friday, September 24, 2010

Demam Iphone 4???

Pic: U wanna??

Sabtu 25 Sept 2010

Minggu ni antara yang banyakdiperkatakan ialah pasal Iphone4...malah kat office ni pun ramai yang nak dapatkan Iphone4...so far belum ada yang dapat secara rasmi lagi...huhu...pelancaran Iphone4 semalam oleh Maxis memang agak gempak..Adi cuma berada di studio untuk mengawasi siaran luar dari The Garden yang di hostkan oleh Dina dan Rizal di sana...dengar citer 60 pemilik iphone4 yang pertama telah mendapat iphone4 mereka semalam...gempakla...


*Pic: Unboxing iphone 4

So bila Adi tengok iphone4 ni rasa mcm berminat pulak...actually Adi ni seorang yang tak suka sangat device yang mcm mainan budak budak...sorry to say..Adi tak suka sangat design iphone sebelum ni seperti model 3GS.....tapi model iphone 4 ni menarik pulak...nampak lebih "manly" dan eksklusif dengan sentuhan keluli yg menarik...tak sambar satu ker?



Nak beli ker?...haha..kalau nak beli Adi kenalah jual salah satu BB yang Adi sedang pakai sekarang...mungkin bila dah reda sikit que...boleh la sambar satu nanti...korang lak macam mana?...



Pic: Me and Hanif Riuh Pagi ERA sedang usha iphone 4












2 comments:

edzlin007 said...

kalau ada duit, dah lama order. jd kepada abg adi, beli beli beli! :D

shah said...

usha tepon sape tu? tolak je la BB ko kat aku.. ehehehe