Sunday, September 26, 2010

Selamat Pengantin Baru Dina Almashoor!!


AHAD 26 SEPT 2010

Hari ni Adi pergi ke majlis perkahwinan Dina Almashor yang diadakan di sebuah dewan di dalam UKM. Sepatutnya ADi nak pergi awal sikit, tetapi disebabkan nak konvoi dengan Dina, maka kenalah tunggu dia , pukul 230ptg baru kitarang sampai ke dewan persandingan.

Ketika kitarang sampai, pengantin sedang bersanding la...besar juga dewan perkahwinan ni..Si Dina pulak, sampai samapai jer kena serbu dengan saudara mara sebab Dina Nadzir ni dan D'Almashoor ada pertalian saudara...



Adi lak terus carik lokasi utk duduk, tengah mencari cari , tetiba Rizal ERA memanggil, rupa rupanya dia duduk dengan Pak Tam Sinar !!! Hahaha...so join la sekali dengan dia...
Well nak puji makanan masa majlis ni la..menu dia nasi beriani!!!, memang sedap giler...si Dina , sekali suap jer dah berbunyi....
"Sedap....sedap...sedap!!"

Bila Adi suap makanan pulak ,

"memang sedap....kena tapow ni Dina..."




Sementara nak tunggu pengantin sampai kat meja kitarang, kitarang pun menikmati juadah dengan sepenuh perasaan la...selepas setengah jam, barulah pengantin sampai ke meja kitarang...chewahh!!! hehehe

Pic: Pengantin baru..D dan Syed..

Selepas ini D"Almashor akan menumpukan sepenuh perasaannya terhadap rumah tangga nya, dimana suaminya ' Syed, adalah seorang pilot...so..sudah semestinya D akan selalu di sisi suaminya la...Apa apa pun Adi nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada D almashoor dan suami, semoga kekal bahagia selamanya dan all the best utk karier seterusnya nanti!!






4 comments:

orggilacinta said...

makan ..jgn tak maaakan..

** SaLLy ** said...

kami sentiasa menanti dan terus menanti utk bergu singsing lengan membasuh pinggan utk paklong nnt..dan menjadi flower gurl..hahahaa...

edzlin007 said...

oooh baru tau kak D dan Kak Dina ada pertalian saudara. Tahniah Kak D!! moga abg adi dapat berkat hehe

ADIFASHLA said...

hahaha...Amin Sally!!